هیهات منّا الذّلّة
امام حسین علیهالسّلام باید تا ابد به عنوان پرچم حق باقی بماند؛ پرچم حق نمیتواند در صف باطل قرار گیرد و رنگ باطل بپذیرد. این بود که امام حسین علیهالسّلام فرمود: «هیهات منّا الذّلّة». حرکت امام حسین، حرکت عزّت بود.
بیانات رهبر معظم انقلاب در پادگان دوکوهه ۱۳۸۱/۰۱/۰۹
@qom_khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 با رمز یا حسین(ع) پیروز شدیم...
✏️حضرت آیتالله خامنهای: اگر حادثه کربلا و اسوهگیری از آن نبود، انقلاب اسلامی ایران پیروز نمیشد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
مثلی لا یبایع مثله
یزید میخواست امام حسین علیهالسّلام را مجبور کند به جای اینکه مردم را ارشاد و هدایت فرماید و گمراهی آن حکومت ظالم را برای آنان تشریح نماید، بیاید حکومت آن ظالم را امضا و تأیید هم بکند! امام حسین فرمود «مثلی لا یبایع مثله»؛ حسین چنین امضایی نمیکند. امام حسین علیهالسّلام باید تا ابد به عنوان پرچم حق باقی بماند؛ پرچم حق نمیتواند در صف باطل قرار گیرد و رنگ باطل بپذیرد.
بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در پادگان دوکوهه ۱۳۸۱/۰۱/۰۹
@qom_khamenei_ir
ملت حسین به رهبری حسین
واقعاً این اعتقاد درست است که اسلام را قیام سیّدالشّهدا حفظ کرده؛ همچنان که در طول زمان، در قرنهای متوالی، این حادثه روزبهروز زندهتر شده.
امروز این مراسم از صد سال پیش که تدیّن مردم بهحسبِ ظاهر، معارضینی مثل معارضین امروز هم نداشت، خیلی گرمتر، گیراتر، پُرشورتر و گستردهتر دارد انجام میگیرد؛
همهی اینها معنا دارد، همهی اینها نشاندهندهی یک حقایقی و یک جریانی است که به رهبری حسینبنعلی (سلاماللهعلیه) دارد در دنیا پیش میرود؛ و انشاءالله پیش خواهد رفت و کارگشا خواهد بود و گرههای ملّتها را باز خواهد کرد.
بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۶/۰۶/۳۰
@qom_khamenei_ir
📢 #اعلام_برنامه | کرسی علمی ترویجی
✅ موضوع: الگوی مفهومی مبارزه با فساد در اندیشه راهبردی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)
🔸ارائه دهنده:
دکتر سید حسین افتخار افضلی
🔸ناقد:
دکتر مجتبی غفاری
🔸دبیر علمی:
حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی زارع
♦️ زمان: دوشنبه ۹ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۹ صبح
♦️ مکان: دانشگاه قم، ساختمان کتابخانه مرکزی، طبقه همکف، سمت راست، پژوهشکده علوم انسانی اسلامی
▫️پخش آنلاین
🆔 http://ve.qom.ac.ir/riih
💠 @qom_khamenei_ir
دوشادوش حسین علیهالسلام
ائمّهى یازدهگانهى ما (علیهمالسّلام)، همه در حال پیکار و در حال مبارزه و در حال جهاد از دنیا رفتند... یعنى امام صادق (علیهالسّلام) همرزم حسین (علیهالسّلام) است، در میدان حسین است؛ موسىبنجعفر، امام جواد، امام هشتم (علیهمالسّلام) همرزم حسیناند، در میدان حسین و دوشادوش حسین.
کتاب همرزمان حسین(علیهالسلام)، گفتار چهارم، ص۹۸
@qom_khamenei_ir
امام حسین علیهالسّلام باید تا ابد به عنوان پرچم حق باقی بماند؛ پرچم حق نمیتواند در صف باطل قرار گیرد و رنگ باطل بپذیرد. این بود که امام حسین علیهالسّلام فرمود: «هیهات منّا الذّلّة».
حرکت امام حسین، حرکت عزّت بود؛ یعنی عزّت حق، عزّت دین، عزّت امامت و عزّت آن راهی که پیغمبر ارائه کرده بود. امام حسین علیهالسّلام مظهر عزّت بود و چون ایستاد، پس مایه فخر و مباهات هم بود. این عزّت و افتخار حسینی است.
بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در پادگان دوکوهه ۱۳۸۱/۰۱/۰۹
@qom_khamenei_ir
امام حسین علیهالسلام با یک دنیا مواجه بود
کار امام حسین علیهالصّلاةوالسّلام در کربلا، با کار جدّ مطهرش حضرت محمد بن عبداللَّه صلیاللَّهعلیهوآلهوسلم در بعثت، قابل تشبیه و مقایسه است. قضیه این است.
همان طور که پیغمبر در آن جا، یک تنه با یک دنیا مواجه شد، امام حسین هم در ماجرای کربلا، یک تنه با یک دنیا مواجه بود. آن بزرگوار هم نترسید؛ ایستاد و جلو آمد. امام حسین هم نترسید؛ ایستاد و جلو آمد.
حرکت نبوی و حرکت حسینی، مثل دایرهی متحدالمرکز هستند. به یک جهت متوجّهند. لذا این جا « حسین منی و انا من حسین» معنا پیدا میکند. این عظمت کار امام حسین است.
بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار جمعی از پاسداران ۱۳۷۵/۰۹/۲۴
@qom_khamenei_ir
حسین منی و انا من حسین
حسین بن علی علیه السلام حقیقتاً اسلام را کامل کرد. در معنای حدیثی از پیغمبر صلی الله علیه و آله که فرمود: «حُسَیْنٌ مِنِّی وَ أَنَا مِنْ حُسَینٍ»؛ حسین از من است و من از حسینم، بعضی گفتند من از حسینم یعنی دین من از برکت امام حسین علیه السلام مایه گرفت و ماندگار شد و تضمین بقا یافت؛ این کاملاً درست است.
بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در تاریخ ۱۳۶۶/۶/۱۰
@qom_khamenei_ir
فلیرحل معنا
قضیهی عاشورا و کربلا میدان حماسه و جنگ است، اما از لحظهی اوّل تا لحظهی آخری که نقل شده است با ذکر و تضرع و یاد و توسّل همراه است.
از وقت خروج از مکه که فرمود: «من کان فینا باذلاً مهجته موطناً علی لقاءاللَّه نفسه فلیرحل معنا»، با دعا و توسل و وعدهی لقای الهی و همان روحیهی دعای عرفه شروع میشود، تا گودال قتلگاه و «رضاً بقضائکِ» لحظهی آخر.
یعنی خود ماجرای عاشورا جنگ و حماسه است اما وقتی شما به بافت اصلی این حادثهی حماسی نگاه میکنید، میبینید که عرفان و معنویّت هست.
بیانات رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در دیدار جمعی از پاسداران ۱۳۷۶/۰۹/۱۳
@qom_khamenei_ir