🍂
بسمه رب الشهدا و الصدیقین
اسمش محمود بود از روستایی در شهرستان شوشتر، همیشه تبسمی بر لب داشت و بدنی ورزیده داشت،گاه گاهی که با او شوخی می کردم به قدرت بدنی او واقف شده بودم ، لیکن برای اینکه کم نیارم اقرار نمی کردم، چون خودم را مدعی می دانستم،او کسی بود که در سخت ترین شرایط می خندید و راحت بود ،در انجام فرائض دینی مقید بود و در این خصوص بر دیگران پیشی می گرفت ، اما هیچ ادعایی نداشت.
در تواضع و بی ادعایی سر آمد بود، هیچگاه بر کسی از روی قهر و ناراحتی اخم نمی کرد با اینکه فرمانده بود، در بعضی مواقع با مقداری نان خشک شکم خود را سیر می کرد و هیچ موقع اعتراض نمی کرد.
مناطق کوهستانی ارومانات کردستان که بسیار صعب العبور بودن شاهد این مدعا است.
کوه های اطراف شهرستان پاوه ، بخش باینگان ، دو آب ، رشکاو ، نو دشه ، کوه های اطراف تونل دو آب و ..... همه شاهد گام های مستحکم محمود که در عملیات های مختلف ضد انقلاب را دنبال می کرد ، هستند.
پیگیر باشید 👇👇
@defae_moghadas2
🍂