💢 اعلام آمادگی پرسنل حوزه سلامت، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم جهت حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس
🔹با فرارسیدن روز قدس که نماد مبارزه با استکبار جهانی است، بار دیگر جامعه سلامت استان قم همگام با آحاد ملت ایران، پرشورتر از سالهای گذشته در راهپیمایی روز قدس حضور یافته و ضمن اعتراض به اقدامات ددمنشانه رژیم خونخوار اسرائیل، فریاد خود را در حمایت از ملت مظلوم فلسطین به گوش جهانیان خواهد رساند.
🔹جامعه سلامت استان از آحاد ملت مسلمان و روزهدار استان قم دعوت میکند تا با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، ضمن تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب اسلامی، امام راحل(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب، بار دیگر حمایت خود از مردم مظلوم فلسطین و انزجار خود از رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان دهند.
🗓 زمان: جمعه ۸ فروردین ساعت ۱۰
📍 مکان: میدان روحالله، مقابل درب دانشکده بهداشت
🕌
#روز_قدس
🇵🇸
#فلسطین
🌐
muq.ac.ir
🆔
@webdaqom