🔻 اضلاع ششگانهٔ آشوب امروز در چه شرایطی قرار دارند:
۱. ضلع اول: رسانه به محوریت اینترنشنال مجبور شد از شدت فشار و تهدیدات، انگلیس را رها کند و به امریکا برود. در حالیکه عابر بانکش یعنی عربستان با ایران وارد توافقهای جدیدی شد و برخی از زنان فعال و مؤثرشان چنان همکارانشان را افشا کردند که نه از زن نشانی ماند و نه از زندگی و آزادی!
۲. ضلع دوم: منافقین بودند. آنها جدا از دستگیریهای گسترده شبکه خرابکاریشان توسط سربازان گمنام در خیابانهای ایران، کیسهای رایانهشان هم از آلبانی به ایران رسید. دولت آلبانی رویهاش را در مقابل منافقین تغییر داد.
۳. ضلع سوم: تجزیهطلبان بودند. کومله و پژاک از همان روز اول اتفاقات وقتی قصد ورود نیروهایشان به درون ایران را داشتند هدف موشک و راکت سپاه قرار گرفتند و امروز ارتش عراق و حشدالشعبی، در حال اخراج آنها از این منطقه هستند.
۴. ضلع چهارم: اپوزیسیون خارج از کشور بود که بدنبال تشکیل شورای رهبری اپوزیسیون بودند تا اغتشاش را حول آن سامان بدهند. حالا آن فیل، موش زایید و از آن جمع، فقط پهلوی مانده که در تلآویو به دیدار کودک کشان برود!
۵. ضلع پنجم: آمریکا، سعودی، فرانسه و انگلیس بودند. رابرت مالی، مسئول میز ایران در امریکا از کار برکنار شد. امریکا بخشی از پول بلوکه ایران را برگرداند و وارد مذاکرات با ایران شد. سعودی، سفارتش را در ایران باز کرد و فرانسه که به قول مصی علینژاد، مکرون بهتر از پدرش بود، ناگهان وارد تعاملات جدی با ایران شد.
۶. ضلع ششم: رژیم صهیونیستی بعنوان مغز ماشین اغتشاش بود که از یک سو زیر ضربات انواع عملیاتهای مقاومت درون سرزمینهای اشغالی قرار گرفت و از طرف دیگر خود اشغالگران علیه مصونیت قضایی نتانیاهو درون اسراییل را بههم ریختهاند.
✅ پروژهٔ شش ضلعی آشوب با ضربات مقتدرانه جمهوری اسلامی روبرو شد تا دفع شر آنها، مسیر پیشرفت کشور و حل مشکلات اقتصادی را هموارتر و زندگی برای ملت بزرگ ایران شیرینتر شود. ان شاءالله
🌴 این ثمره مقاومت است.
🇮🇷 آن سید حکیم گفته بود: «یقه جنایتکاران را رها نمیکنیم»
🔶🔷🔶
حسینی: رئیس جمهور به دلیل سفر به نیویورک در جلسه بررسی صلاحیت هاشمی در مجلس حضور نمی یابد | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14020626000292/حسینی-رئیس-جمهور-به-دلیل-سفر-به-نیویورک-در-جلسه-بررسی-صلاحیت-هاشمی-در
22.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اختتامیه ششمین همایش اشکواره ملی فرهنگی هنری حسینی، سه شنبه ۲۸ شهریور ساعت ۱۹
شهرستان آمل دانشگاه شمال
گردهمایی چهارساعته شاعران در «در دری»
https://www.pririb.ir/portal/newsview/84503/گردهمایی-چهارساعته-شاعران-در-در-دری
گرامیداشت روز شعر و ادب پارسی در رادیو فرهنگ با حضور دکتر حسینی معاون رئیس جمهور و دکتر جبلی رییس صدا و سیما
https://www.iribnews.ir/fa/news/3979297/گرامیداشت-روز-شعر-و-ادب-پارسی-در-رادیو-فرهنگ
📖 *در دری* 🔴ویژه برنامه زنده رادیو فرهنگ به مناسبت روز بزرگداشت استاد شهریار و روز شعر و ادب پارسی
با سخنرانی دکتر سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیسجمهور هم اکنون 📍مکان: استودیو شماره یک معاونت صدا 📻پخش زنده : امواج رادیو فرهنگ ؛ FM 106 ,AM 585 🎥پخش زنده تصویری: وبگاه رادیو فرهنگ به نشانی www.radiofarhang.ir
و برنامه کاربردی ایرانصدا
💢شما دعوتید به شنیدن و دیدن ویژه برنامه رادیو فرهنگ به مناسبت روز بزرگداشت استاد شهریار و روز شعر ادب پارسی
🎙️ *صدای فرهنگ را بشنویم... (📲📻Fm106)*
[بله](https://ble.ir/radiofarhang) | [سروش](https://splus.ir/radiofarhang) | [سایت](http://radiofarhang.ir/) | [ایتا](https://eitaa.com/radiofarhang_irib) | [آپارات](https://www.aparat.com/radiofarhang.ir) | [ویراستی](https://virasty.com/radiofarhang) | [رادیو نما](http://player.iranseda.ir/livenama_player/?VALID=TRUE&CH=58&t=b&auto=true&VALID=TRUE&SAVE=TRUE)
https://telewebion.com/live/radiofarhang
May 11
39.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیسجمهور روز دوشنبه 27 شهریور 1402 طی سخنانی در همایش بزرگداشت روز شعر و ادب پارسی در رادیو فرهنگ، شهریار را از شعرای نامدار و ماندگار نظیر سعدی و حافظ دانست و در توصیف ویژگی های شخصیتی او گفت: در دورانی که بسیاری دلبسته شرق و غرب بودند، شهریار دلبسته قرآن بود.