eitaa logo
❀' سَبڪ‌ِشُھَכآ '❀
2.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
4.5هزار ویدیو
159 فایل
•|به‌نام خدا|• 《به فکر مثل شهدا مردن نباش به فکر مثل شهدا زندگی کردن باش》 شهید‌ابراهیم‌هادی کپی❗️حلالت رفیق ولی برای شهادتمون و فرج آقا دعا کن شروع‌ما←¹⁰مهر¹⁴۰¹🍃 شروط🌸↓ @sabke_shohadaa_short کانال‌محفل‌هامون🌱↓ @mahfe_l کانال‌خدمات🌿↓ @ww0403
مشاهده در ایتا
دانلود
مهدی، یک‌تنه هر کاری انجام می‌داد به قول معروف همه فن حریف بود، از آشپزی در هیئت گرفته تا کارهای امدادی، فنی، مخابراتی و اقدامات تخصصی عملیاتی. همیشه سنگ تمام می‌گذاشت. برایش فرقی نداشت کجا کار می‌کند، با کدام تیم شریک است یا کاری که می‌کند چه چیزی است. هرجایی که بود بهترین بود. بعد از شهادت او، سنگینی جای خالی‌اش روی دوش خیلی‌ها حس شد. همه او را به یک دل‌بستگی خاص می‌شناختند؛ آن هم حُبّ حضرت علی‌اکبر (ع) بود.
هر جا که به نام علی‌اکبر (ع) مزین بود مهدی صابری هم یک‌گوشه‌ آن مشغول بود. فرقی نداشت هیئت محلی‌شان باشد یا گروهان مخصوص تیپ فاطمیون. برای همین وصیتش را بعد از بسم‌الله با «یا علی‌اکبر ِ لیلا» آغاز کرد. رفته بود که برای ایام فاطمیه برگردد، همین هم شد. روز شهادت حضرت زهرا (س) خبر شهادتش را آوردند. پیکر مطهر این شهید و سه تن دیگر از شهدای لشکر فاطمیون هم‌زمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور مردم شهر مقدس قم تشییع و در قطعه شهدای مدافعان حرم بهشت معصومه (س) به خاک سپرده شده است.
عکس های شهید مهدی صابری..🖐
به رسم معرفت..🚶🏽‍♂️
💚بسم الله الرحمن الرحیم💚 📣شروع پست های سیاسی📰❗️🗞🌱♥️
🔺یکی میشه ایلان ماسک که در قله‌ی علم(؟)، قدرت و ثروت ایستاده و توانایی مدیریت خودش رو نداره و مجبوره مخدر و روانگردان مصرف کنه 🔹یکی میشه شهید احمدی روشن که یه تنه صنعت هسته‌ای یک کشور رو متحول میکنه، و در انتها به دست کثیف‌ترین موجودات عالم به شهادت میرسه 🔸فرق سلبریتی و شهید اینه
🔺پاسخ مردم سقز به تهدید برادر مهسا امینی بلیط کنسرت ها رو شخم زدند!
📣 نقش ایران در تقویت سامانه‌های موشکی حزب‌الله ⏪ روزنامه صهیونیستی معاریف: طی 5 سال گذشته حزب‌الله توانسته پدافند هوایی خود را با کمک ایران به شدت تقویت کند. ➕ با توجه به این موضوع، اکنون شاهد گسترش و استقرار باتری‌های سامانه‌های پدافند هوایی روسیه و سوریه در لبنان هستیم.
📹 حمایت بی‌شرمانه اینترنشنال از قرآن‌سوزی 🔻 شما آزادی بیان دارید برای توهین و تمسخر دین و عقیده دیگران! سوزاندن قرآن مخالف قانون نیست! سوئد به آزادی بیان بی‌قید و شرط احترام می‌گذارد!