🔴 از سخت گیری آنها با هم پیمان خود تا سهل اندیشی ما با دشمن درجه اول❗️
🔰در نظر بگیرید که اتحادیه اروپا و آمریکا در بسیاری از مسائل سیاسی و غیر سیاسی، منافع مشترک دارند، فرهنگ منحط غربی در این کشورها وجود دارد، دشمن مشترک ما و کشورهای مستقل دنیا هستند؛ اما با این وجود، اروپایی ها اینچنین جریمه سنگینی را به دلیل #انتقال_داده به آمریکا علیه متا وضع کرده اند.
⚠️ در کشور ما هم سال ها جنگ افزارهای مجازی آمریکایی _ با وجود اینکه این کشور، دشمن اصلی و درجه اول ماست _ داده های کشور و مردم را #درو کردند؛ آنگاه ما ایستادیم و نظاره کردیم❗️
تازه برخی افراد افتخار هم کردند!
👈 عقب ماندگی از دنیا در عرصه فضای مجازی یعنی این!
💢متاسفانه این روزها هم با باز بودن مسیر برخی فیلترشکن ها همچنان اطلاعات و داده های ما در حال #خروج از کشور است! و علاوه بر آن پلتفرم های داخلی هم وضعیت اسف باری دارند که مسئولین به آن رسیدگی نمی کنند! جریمه سنگین کنید پلتفرم ها را تا یاد بگیرند درست رفتار کنند!!! یکی از ترفندهای غرب برای اینکه انگ توقیف به ان نخورد این هست رسانه متخلف را گاهی آنقدر سنگین جریمه می کند که ورشکست شود و خود به خود تعطیل گردد اینطوری نمی گویند دولت تعطیلش کرد می گویند خودش ورشکست شد و تعطیل شد!!! آقایان مسئول کاش به جای اقتصاد لیبرال و این داستان ها از این کارهاشون یاد می گرفتین!
صدای مردم
🔴 از سخت گیری آنها با هم پیمان خود تا سهل اندیشی ما با دشمن درجه اول❗️ 🔰در نظر بگیرید که اتحادیه ا
اتحادیۀ اروپا: جریمۀ «متا» درس عبرتی برای سایر شرکتهای فناوری است
🔹رئیس حفاظت از دادههای اتحادیۀ اروپا: بهعلت گستردهبودن تخلف متا جریمه باید به قدری بالا باشد که بقیه شرکتهای این حوزه هم متوجه شوند اگر از قوانین پیروی نکنند عواقب بسیار بدی در انتظارشان خواهد بود.
🔸دیروز اعلام شد رگلاتور اروپا متا، شرکت مالک فیسبوک و اینستاگرام، را ۱/۳ میلیارد دلار بهدلیل انتقال غیرقانونی داده از اروپا به آمریکا جریمه کرده است.
🔸این سنگینترین جریمه از سوی اتحادیۀ اروپا برای شرکتهای حوزه فناوری بوده و پیش از این بالاترین میزان جریمه برای شرکت آمازون با مبلغ ۸۸۷ میلیون دلار بود.
تو ایرانم میخوان متخلف رو جریمه کنن یک و نیم میلیون تومان وجه رایج مملکت او را جریمه می کنند تا درس عبرتی شود برای سایرین!! نخندین جدی میگم😂
توصیه به آموزه های تفریحی جدید در آلمان به نوزادان ( زیر ۴ سال ) آموزش بدید با خود ارضایی تفریح کنن !!!!
باغ وحش اروپا وارد فاز وحشتناکی شده
بعد تو ایران روزنامه های غرب گرا و رسانه هاشون میان می نویسن کسی زیر هجده سال ازدواج کنه کودک همسری شده و وای وای و آخ آخ....البته همون زیر هجده سال با نامحرم رابطه نامشروع داشته باشه حق طبیعیشه از نظر اینا و فقط ازدواجه که ظلم بزرگیه و الا رابطه نامشروع و بقیه مسائل که اصلا روند طبیعی زندگی و زن زندگی آزادی و این داستان هاست!!!!
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشکوک میزنی صاف وایستا بگو کدوم وری هستی؟!
ور تو نیستم خیالت راحت!
وره من نیستی اینجا چیکار میکنی؟!
اینجا بسیج مستضعفینه... تو که با اونایی اینجا چیکار میکنی؟!!
#حرف_دل
ببینید و با حرف های این روزهای برخی مقایسه کنید!
دیدن این فیلم جرم است!