نحوه ی شهادت شهید محمدابراهیم رشیدی
این شهید بزرگوار روز یکشنبه ۱۰ تیرماه ۱۳۹۴ ه.ش. طی عملیاتی مستشاری در مسیر جاده ی تدمر- دیرالزور سوریه توسط برخورد با تله انفجاری به شهادت رسید.
@shahid_modafe_haram_miladheidari
3.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹لحظاتی باشهید ابراهیم رشید
🔸خانواده رشید ۹ پسر و یک دختر دارد که دو پسر این خانواده قاسم (شهید دفاع مقدس) و ابراهیم (شهید مدافع حرم) شهید شده و دو پسر دیگر این خانواده جانباز هستند.
در خلال مداحیها و پس از وداع خصوصی، پیکر شهید ابراهیم رشید را به میان جمع میآورند. به هنگام شهادت روی لباسی که او پوشیده بود، نام جانم فدای فاطمه حک شده است. پیکر را که آوردند، پس از اتمام مداحی، رویش را بازکردند تا حاضران هم وداعی با شهید رشید داشته باشد و در این لحظه متوجه کبودی گوشه چشمش و پهلوهای زخمیاش شدیم. در تمام لحظات مراسم شهید ابراهیم رشید، روضه حضرت فاطمه زهرا(س) خوانده شد.
شهید مدافع حرم🕊🌹
#ابراهیم_رشید
@shahid_modafe_haram_miladheidari
وصیت نامه شهید مدافع حرم محمدابراهیم رشیدی
«بسم الله الرحمن الرحیم»
شهدای شما و خانواده های آن ها حقّ بزرگی بر گردن ملّت ایران دارند، این ها از حریم اهل بیت دفاع کردند، این ها رفتند با دشمنی مبارزه کردند که اگر جلویش گرفته نمی شد باید در داخل با او می جنگیدیم، و در غربت به شهادت رسیدند.« مقام معظم رهبری»
اینجانب ابراهیم رشید فرزند غلامعلی متولد ۱۳۶۵ در صحت و سلامت کامل گواهی می دهم به یگانگی الله و پیامبری خاتم الانبیاء محمّد مصطفی(صلی الله و علیه و آله و سلم) و ولایت علی ابن ابی طالب(علیه السلام) و امامت امام عصر(عجل الله) و ولایت ولی اش امام خامنهای.
@shahid_modafe_haram_miladheidari
طلب حلالیت
با سلام خدمت همه ی دوستان و خانواده و همسر عزیزم، در این زمان که اینجانب جسماً کنارتان نیستم، به خاطر تمام ضعف ها و کمبودهایم حلالیّت می طلبم.
توجه به نائب امام زمان
دوستان و همرزمانم همیشه دقّت داشته باشید هیچ وقت امام زمانتان و نائبش را تنها نگذارید و در هر نقطه و کاری مشغول هستید با دقت به آن بپردازید تا انقلاب به دست صاحب اصلی آن برسد و توجّه داشته باشید، اگر هر کسی کار خود را جدی نگیرد و ساده انگارد به نظام اسلامی و انقلاب ضربه وارد کرده و این گناهی نابخشودنی است و بدانید در دیدگاه کلان، نوع مسئولیت مهم نیست؛ بلکه انجام صحیح آن اهمیّت دارد و جزء ترین نیروها و مسئولیّتها با سهل انگاری و سستی ممکن است بزرگترین ضربه را بزنند.
به خاطر میخی نعلی افتاد**به خاطر نعلی، اسبی افتاد
به خاطر اسبی، سواری افتاد**به خاطر سواری، جنگی شکست خورد
به خاطر شکستی، مملکتی شکست خورد** و همه ی این ها به خاطر کسی بود که میخ را محکم نکوبیده بود.
انجام صحیح مسئولیت
دقت داشته باشیم خدایی نکرده روزی این متن، گویای حال ما نباشد و انشاء الله همه ی رزمندگان اسلام در هر نقطه و مسئولیّتی که هستند به نحو احسن کار خود را انجام می دهند و انقلاب و اسلام همیشه سربلند می شود و هست و پرچم انقلابمان توسط نائبش به صاحب اصلی آن می رسد.
خانم سمیِه عسگری فرزند علی همسر اینجانب می باشد و تمام حق و حقوق اینجانب به ایشان می رسد.
همسرم را تنها نگذارید
دوستان و خانواده ی عزیزم هیچ وقت همسرم را تنها نگذارید و نگذارید تنها بماند.
التماس دعا
ابراهیم رشید
۱۳۹۴/۱۱/۱۹»
@shahid_modafe_haram_miladheidari
روز بیست و هشتم.mp3
زمان:
حجم:
1.95M
💠 شرح دعای روز بیست و هشتم
🔸مرحوم مجتهدی تهرانی
@shahid_modafe_haram_miladheidari
نکات کلیدی زندگی موفق
در جز بیست و هشتم قرآن کریم
@shahid_modafe_haram_miladheidari
📖آیه امروز📖
سوره بقره(۲)
آیه ۹۱
آیه نود و یکم
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ آمِنُوا بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ قَالُوا نُؤْمِنُ بِمَا أُنزِلَ عَلَيْنَا وَيَكْفُرُونَ بِمَا وَرَاءَهُ وَهُوَ الْحَقُّ مُصَدِّقًا لِّمَا مَعَهُمْ قُلْ فَلِمَ تَقْتُلُونَ أَنبِيَاءَ اللَّهِ مِن قَبْلُ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ [ ﺑﺮ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺍﺳﻠﺎم ] ﻧﺎﺯﻝ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﻳﺪ ، ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﺑﻪ ﺗﻮﺭﺍﺗﻲ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺧﻮﺩ ﻣﺎ ﻳﻬﻮﺩﻳﺎﻥ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪﻩ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﻳﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻏﻴﺮ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﺣﻖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺗﺼﺪﻳﻖ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺗﻮﺭﺍﺗﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻛﻔﺮ ﻣﻰ ﻭﺭﺯﻧﺪ . ﺑﮕﻮ : ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ [ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﺩﺭﺳﺘﻲ ﻭ ﺭﺍﺳﺘﻲ ﺑﻪ ﺗﻮﺭﺍﺕ ] ﻣﺆﻣﻦ ﺑﻮﺩﻳﺪ ، ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺍﻥ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻣﻰ ﻛﺸﺘﻴﺪ ؟(٩١)
#ختم_قرآن
تفسیر👇
1- پيامبر اسلام، مأمور دعوت همهى امّتها به اسلام بوده است. «قِيلَ لَهُمْ»*
2- يكى از عوامل كفر كفّار، نژادپرستى وتعصّبات قومى است. «نُؤْمِنُ بِما أُنْزِلَ عَلَيْنا وَ يَكْفُرُونَ بِما وَراءَهُ»
3- ملاك ايمان، حقّانيّت آيين است نه نژاد. «وَ هُوَ الْحَقُّ»
4- قرآن، سراسر حقّ است. «أَنْزَلَ اللَّهُ ... وَ هُوَ الْحَقُّ»
5- چون يهوديان زمان پيامبر به رفتار نياكان خود راضى بودند، خداوند نسبت قتل انبيا را به آنان داده است. «فَلِمَ تَقْتُلُونَ»
6- دروغگو، رسواست. «فَلِمَ تَقْتُلُونَ ... إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»
(اگر به انبيايى كه از بنىاسرائيل است ايمان آوردهايد، پس چرا پيامبرانى همچون حضرت يحيى و زكريا را كه از بنىاسرائيل بودند، شهيد كرديد؟!)
تفسير نور(10جلدى)، ج1، ص: 160
@shahid_modafe_haram_miladheidari