📣📣📣🌿🌹﷽🌹🌿📣📣📣
📣(پس از جنگ جمل و فرو نشاندن شورش بصره در سال ۳۶ هجری ماه جمادی الثانی، در مسجد شهر بصره فرمود: )
1⃣ بيان تفاوتهای زنان و مردان
♦️ای مردم! همانا زنان در مقايسه با مردان، در ايمان، و بهره وری از اموال و عقل، متفاوتند، امّا تفاوت ايمان بانوان، برکنار بودن از نماز و روزه در ايّام «عادت حيض» آنان است، و امّا تفاوت عقلشان با مردان بدان جهت که شهادت دو زن برابر شهادت يک مرد است، و علّت تفاوت در بهره وری از اموال آن که ارث بانوان نصف ارث مردان است.
2⃣مديريت خانوادگی
♦️ پس، از زنان بد بپرهيزيد و مراقب نيکانشان باشيد. در خواسته های نيکو، همواره فرمانبردارشان نباشيد، تا در انجام منکرات طمع ورزند.
📜 #نهج_البلاغه، #خطبه80
📣🌹🕊
📣🌿🌹
📣📣📣📣
📕 مثَلُهُمْ كَمَثَلِ الَّذِي اسْتَوْقَدَ ناراً فَلَمَّا أَضاءَتْ ما حَوْلَهُ ذَهَبَ اللهُ بِنُورِهِمْ وَ تَرَكَهُمْ في ظُلُماتٍ لا يُبْصِرُونَ [17]
📖 آنان (منافقان) همانند كسانى هستند كه آتشى افروختهاند [تا از تاريكى وحشتناك رهايى يابند]، ولى همين كه آتش اطرافشان را روشن ساخت، خداوند روشنايى آنها را گرفته و در تاريكيها رهايشان مىسازد؛ در حالىكه [چيزى را] نمى بينند.
#بقره
#آیه17