📌 دستخط رهبر انقلاب در تقریظ بر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»
مرجع تهیه کتاب های خواندنی👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2469003274Cd50c7fd530
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 رهبر انقلاب در تقریظ کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»: به جنگ روایتها توجه لازم را نکردهایم؛ این کتاب پُرکننده یک خلأ رسانهای تبلیغاتی است
📢 تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»، صبح امروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) طی مراسمی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب، کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و جمعی از فعالان حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، منتشر شد.
✍ متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
🔹️ بسمهتعالی
ـ این، گزارشی متقن و پرفایده از یک حادثهی مهم در تاریخ انقلاب یعنی تسخیر لانهی جاسوسی در سال ۵۸ است.
🔹️این کتاب پُرکنندهی یکی از خلأهای رسانهئی و تبلیغاتی ما است. ما به جنگ روایتها در پیکارهای جهانی توجه لازم را نکردهایم و دشمنان و بدخواهان ما از غفلت ما بهره برده و بسیاری از حوادث را وارونه نشان دادهاند.
🔹️باید از نویسندهی این کتاب و تلاش ارزشمندش قدردانی شود بخاطر اقدام هشیارانهاش در این عرصهی مهم. نثر کتاب روان و رسا و تحقیق و تحلیلهای آن منطقی و صادقانه و قانعکننده است.
ـ نام انتخاب شده برای کتاب عالی است.
مهر ماه ۱۴۰۳
🖼 «#ایستگاه_خیابان_روزولت» روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران به قلم محمد محبوبی است که در ۶۰۸ صفحه توسط مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به چاپ رسیده است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
طارق میتری (وزیر فرهنگ سابق لبنان) می گوید: «در مارس 2010 با سعد حریری به تهران رفتم.
با حضرت آیت الله خامنه ای دیدار داشتیم. من و سعد حریری قبل از جلسه با هم نشستیم. حریری به من گفت که ما باید سلاح های حزب را موضوع اصلی قرار دهیم.
من چیزی نگفتم ولی بقیه قبول کردند. وقتی وارد دفتر آقای خامنهای شدیم، او با سعد بسیار گرم و صمیمانه برخورد کرد.
سعد حریری درباره لبنان و موضوع سلاح های حزب صحبت کرد. حضرت آیتالله خامنهای به او نگاه کردند و گفتند: #کتاب «گوژپشت نوتردام» را خواندهای؟
معلوم بود که سعد حریری رمان را نخوانده بود. حضرت آیت الله خامنه ای ادامه دادند: این داستان یک زن بسیار زیبا و شاید زیباترین زنان پاریس است و طبیعی است که همه صاحبان قدرت به دنبال او بودند، افراد صاحب نفوذ و ثروت.
آیت الله خامنه ای سپس پرسید: نام این زن چه بود؟
میتری پاسخ داد: اسمرالدا.
آقای خامنه ای به من (طارک میتری) نگاه کرد و با لبخند گفت: آفرین.
آقای خامنهای سپس گفت: همه کسانی که ویژگیهای این زن را در زیبایی و لطافت میدانستند میخواستند از او سوء استفاده کنند.
این زن (اسمرالدا) یک خنجر زیبا و تیز برای دفاع از خود در برابر متجاوزان داشت
آقای نخست وزیر! لبنان مانند این زن زیباست. عروس دریای مدیترانه است، همه کشورها آن را می خواهند و اسرائیل تهدیدی برای آن است، اما سلاحهای حزب الله مانند خنجر اسمرلدا است.
مرجع تهیه کتاب های خواندنی👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2469003274Cd50c7fd530
📗کتاب عقیله
👌موضوع داستان زندگی بانوی صبــر و استـقامت، حضرت زینـب کبری علیهاالسلام در راه است.
🔻دکتر محمد حسین رجبـی دوانی، مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام برای این کتاب مقدمه ارزشمندی نگاشتهاند که در بخشـی از آن آمده است:
📖در #کتــاب_عقیله ، خـطابها به #حضرت_زینب(س) است، گویی خواننده خود را در محضر آن بانوی عظیمالشان میبیند و مییابد و به عنوان ارادتمنـدی شیفته و والـه از سـویی حیران و شگـفت زده این همه عظمـت، از سـویی دیگر با سـرور خویش سـخن می گـوید و در برابر این معجزه آفرینـش سر تعظـیم فرو مـیآورد.
✍نویسنده ارجمند با بیان فرازهای مهم از زندگی آن حضرت، چیزی را فرو نگذاشته است و در حقیقت یک دوره از نقش آفرینیهای وجود مقدس حضرت زینب کبری(س) را در مقاطع گوناگون تاریخی با قلمی شیوا و هنرمندانه و ذوقی قابل تحسین برای خوانندگان گرامی بازگو کردهاند.
✍نویسنده:الهام امین
📖تعدادصفحات: ۳۲۲صفحه
▪️ناشر: به نشر
💰قیمت: ۱۲۰.۰۰۰ت
🎁قیمت باتخفیف: ۱۱۵.۰۰۰تومان
..............................
🛍خرید آنلاین از سایت باسلام👇
https://basalam.com/sahifehnoor/product/8743467
📲سفارش از طریق پیام رسان ایتا👇
👤@Milad_m25
🆔@sn_shop
✂️در فرازی از این اثر بخوانید که:
((سیمای پدر اما حکایت گویای صبر بر رنج سالیان بود و تو پا به پای او این رنج را بر دوش کشیده بودی. با غمهایش زیسته و بر دردهایش گریسته بودی. تنهایی و بی کسی اش را همدم بوده ای و زخم های کاری اش را مرهم.
چه بسا تاریخ نگاران و سیره نویسان که در ترسیم حوادث این سالهای عمر حضرت علی(ع) دانسته و نادانسته دیده بسته اند بر شکوه حضور تو در کنار پدر. لیک کدام چشم حقیقت بین است که نبیند تو در این سالهای غربت و سکوت، فاطمه بوده ای برای علی (ع) به دلداری و غمخواری و استواری؟!))
🆔@sn_shop