📌با حضور وزیر جهاد کشاورزی؛
هماندیشی معاونین پارلمانی سابق وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد
🔹دکتر پیمان فلسفی (نماینده محترم جبهه صبح ایران) و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، بهعنوان یکی از معاونین پارلمانی اسبق وزارت جهادکشاورزی در نخستین نشست هماندیشی معاونین پارلمانی سابق وزارت جهاد کشاورزی حضور یافت.
🔹این نشست با هدف انتقال تجارب برای تعامل سازنده با نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر جهاد کشاورزی، برگزار شد.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌دکتر پیمان فلسفی (نماینده محترم جبهه صبح ایران)، رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر و نایبرئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس:
🔹خاموشی چاههای کشاورزی، بدون هماهنگی با ذینفعان امری خلاف قانون و تهدیدی برای تولید!
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌آیا نوع زیست مجردی میتواند انگارهای از الگوی سوم باشد؟
🔹پاسخ این سوال را اگر بخواهیم در بستر زمانی و مکانی خود جستجو کنیم بدیهی است که در همه مقاطع مبتنی بر بافت سنتی جامعه، همواره یک پاسخ ثابت و مشخص دریافت خواهیم کرد و آن اینکه باید دید افراد با این نوع انتخاب تحمیلی و یا خودخواسته در مواجهه با نیازها و نقشهای فطری خود چه میکنند. گویا انتخاب بنتالهدی بهعنوان یک الگو، خالی از حکمت نیست که این عرصه نیز طرح و تلاقی متفاوت ازآنچه در جامعه وجود دارد را برای برخی به نمایش گذارد.
🔹به بیانی دیگر قرار طبیعی اجتماع همواره حرکت بر سبیلی مشخص و متداول نخواهد بود؛ لذا بدیهی است در مانیفست خلقت برای انواعی از تکثر نیز الگویی تعبیه شود. "در «الگویِ زن مسلمان» که بر اساس معرفتشناسی الهی شکلگرفته، زن «نقاط قوّت زنانه»ی خود را با «ایمان و عفت» همراه میکند و با چنین ترکیبی قادر به نقشآفرینیِ منحصربهفردی میشود و اینگونه «ارزش و تشخص زن» معنا مییابد؛
🔹زن با نقاط قوّت زنانهی خود -که خدای متعال در وجود او به ودیعه گذاشته و مخصوص زن است- همراه باایمان عمیق، همراه با استقرار ناشی از اتکا به خداوند، و همراه باعفت و پاکدامنی -که فضای پیرامون او را نورانیت میبخشد- میتواند در جامعه یک نقش استثنائیِ اینگونه ایفا کند، هیچ مردی قادر به ایفای چنین نقشی نیست.
🔹مثل کوه استواری از ایمان، درعینحال مثل چشمهی جوشانی از عاطفه و محبت و احساسات زنانه، تشنگان و محتاجان نوازش را از چشمهی صبر و حوصله و عاطفهی خود سیراب میکند. انسانها در چنین آغوش پُربرکتی میتوانند تربیت شوند. اگر زن با این خصوصیات در عالمِ وجود نبود، انسانیت معنا پیدا نمیکرد. این، معنای ارزش زن و تشخص زن است؛ چیزی که مغز متحجرِ مادی غربیها نمیتواند آن را بفهمد". (بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم ١٣٨٤/٣/٢٥)
🔹شاید بهیقین بتوان گفت برای اهل باور در پس دو فاکتور ایمان و عفت است که حیات آنان رقم میخورد. در این میان مبتنی بر منظومه گفتمانی مقام معظم رهبری در چارچوب الگوی سوم مشخصاً با توجه به این نوع حیات، شهیده بنتالهدی صدر را معرفی میکنند و در مراتب بالاتر وجود مبارک حضرت معصومه (سلاماللهعلیها) که در این قالب میگنجند.
🔹ترجیح آنکه در چارچوب تبیین زیست مجردی در مانیفست الگوی سوم، از وجود مبارک حضرتش عبور کنیم چه آنکه قابلپذیرش نیست که آن بزرگوار باوجود تحتالشعاع قرار گرفتن میان دو معصوم با بسیاری از مصائب این جهانی ما فاصله داشته باشد؛ اگرچه بدیهی است این نکته سبب کاستن از مناقب آن بزرگوار نخواهد شد.
🔹اما آمنه صدر یا همان بنتالهدی، آن دختری که هدایت شد و هدایت کرد، با توجه به نوع و عصری که میزیسته است، شاید پذیرش او بهعنوان الگو قابلقبولتر باشد اگرچه نباید فراموش کرد که بنتالهدی خواهریِ مردی بزرگ هم چون خمینی دوم (شهید محمدباقر صدر) را به دوش میکشد.
🔹گویا باید پذیرفت زیستی متفاوت را که اگرچه برونداد آن خانواده مستقل نیست اما جایگزین آن جامعه است، درست همانند آنچه که بنتالهدی عمل کرد. او باوجود این نوع از زندگی، کمالیافتگی خود را بروز داد و فراتر از بنیان خانواده، جامعه را بستری برای عرضه رشد و تعالی که خود یافته بود، قرار داد.
🔹بانوی مجرد مطلوب نظر الگوی سوم، مبتنی بر انسانیت خود فارغ از سرپوش قراردادن زنانگی اگرچه خارج از عرف و طبیعت، به رشد و تعالی جامعه کمک میکند. به بیانی دیگر هنگامیکه زن قلههایی فراتر از زنانگی خود را فتح کرده باشد و به مرحله چهارم اَسفار رسیده باشد چه تفاوتی میکند این زن مجرد است یا متأهل، مادری را تجربه کرده یا همسری را؛ او تنها تلاش میکند تا داشتهها و فتوحات خود را فارغ از تجربه نقشها به جامعه ارائه دهد.
🔹درنهایت اما تَغیُر فروخورده ناشی از عدم تحقق نقشهای فطری مهمترین بُعدی است که در لحظهلحظه این نوع از زیست سایه افکنده است. و کسی چه میداند که سختترین قسمت زندگی برای آنان همین است که با افزایش تابآوری خود و نیز بروز عطوفت مادرانه که در موقعیتهای ازدسترفته محلی از اعراب ندارد، به غیر عرضه میشود.
✍️ساره محمدی
👈#یادداشت
💠@sobh_iran
📌برداشت آزاد از کتاب زن آنگونه که باید باشد
🔹به اعتقاد مولف، حیات طیب زن و مرد با برخورداری از روح انسانی یکسان و نیز فهم جایگاه حقیقی خود در نظام آفرینش؛ ضمن ایفای درست وظایف و نقشهای مجزا در تشکیل و تکمیل هستهی خانواده توحیدی، مراد خلقت است. این توضیح یک خطی، تبیین وضعیت مطلوب مدنظر مولف است.
🔹مولف معتقد است وضعیت مطلوب زمانی حاصل نمیشود و دور از دسترس جلوه میکند که زن و مرد در خصوص خلقت خود دچار کجفهمی، برداشت ناصواب و یا تاسی به الگوهای اشتباه شده باشند. این مهم زمانی است که هریک از زن و مرد، مَنیتهای خود را در مرکزیت تنظیمگری روابط خود قرار دهند. به تعبیر مولف، خودخواهیهای فردی هر یک از زن و مرد، اصلیترین و محوریترین آسیب را در تلاشی خانواده میتواند به بار آورد. مولف میکوشد با تاکید بر این رذیلهی اخلاقی، بیان کند که قوت و قدرت این رویکرد پَست، نه تنها اجازه جایابی زن و مرد در موقعیتهای مبتنی بر خلقت را به هیچ یک نمیدهد که سبب عدم مسئولیتپذیری هر یک در مواجهه با خانواده، تضاد در نقشها را نیز به بار خواهد آورد.
🔹مولف میکوشد وضعیت مطلوب و نیز وضعیت موجود را منبعث از این گذاره ارائه دهد. اگر در گذشته حیات خانواده سرشار از فزونی خدمت بر قدرت بود، این مهم برگرفته از ایثار، گذشت و ... از سوی زنان بود و این در حالی است که امروز با تزاید قدرت بر خدمت با محوریت و قوامیت مَنیتها مواجه هستیم.
🔹مبتنی بر دیدگاه مولف، وضعیت اسفبار زن و خانواده در غرب نیز به سبب فاصلهی معناداری است که از اخلاق و دین گرفته و به بیانی خسران امروز خانواده در غرب موید سرگردانی در یافتن هویت خود و به همین فرآخور تصمیمات و حضورهای نابجا و اشتباه او است.
✍️هانیه رحمانی
👈#یادداشت
💠@sobh_iran
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبه اختصاصی دفتر سیاسی جبهه صبح ایران (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت هشتاد و ششم)
📌 آقای محمد رستمی نماینده محترم مردم نیشابور، فیروزه و جبهه صبح ایران در مجلس در گفتوگو با نجوا درباره عملکرد خود و ارزیابی مجلس توضیح داد:
🔹از روز اول شفاف بودم و رای به اشخاص، سوالات، تذکرات، و... را در کانال منتشر و به اطلاع مردم رساندهام. تنها رای به هیئت وزیران مانده؛ انشاءالله در آخر دوره اعلام میکنم که به کدام وزرا رای اعتماد یا عدم اعتماد دادم.
🔹هرگز شخصی را برای منصبی معرفی نکردم اما انتظار دارم هنگام انتصاب مدیران نظر ما نمایندگان را به عنوان بخش مردمی جویا شوند. البته تلاش من این بوده که مدیران ابقا شوند چرا که یکی از معضلات ما این است که دوره مدیریتی آنها کوتاه است.
✍️نجوا: پیرو پیامها و مطالبات مردمی مبنی بر پرسش، ظهور و بروز عملکرد نمایندگان جبهه صبح ایران، در قالب مصاحبه، گزارش عملکرد نمایندگان جبهه به سمع و نظر مردم عزیز میرسد.
👈#مطالبه_گزارش_عملکرد
👈#نمایندگان_جبهه_صبح_ایران
👈#مصاحبه_ویژه
💠@sobh_iran
صٌبح ایران
📌مطالبه یکی از مردم عزیز از شهرستان گلبهار استان خراسان رضوی؛ نماینده حوزه ما شفاف و پاسخگو نیست
52.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبه اختصاصی دفتر سیاسی جبهه صبح ایران (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت هشتاد و هفتم)
📌 آقای حسین امامی راد نماینده محترم مردم چناران، طرقبه، شاندیز، گلبهار و جبهه صبح ایران در مجلس در گفتوگو با نجوا درباره عملکرد خود و ارزیابی مجلس توضیح داد:
🔹پیرامون موضوع شفافیت، در مجلس دو گروه هستیم، عدهای به شفافیت مطلق که شامل همه چیز است، معتقدند و گروه دیگر که بنده نیز با آنها هم نظرم، شفافیت مقید را قبول دارند. تفاوت این دو در اعلام رای عمومی به وزرا و کابینه است. تجربه و مصداقها نشان داده وزیری که متوجه شده نماینده به او رای نداده، توجهاش را از پروژه اولویتدار آن منطقه به سمت حوزهای که نمایندهاش از او حمایت کرده تغییر داده است.
🔹بنده موافق و حامی آقای همتی نبودم اما علاوه بر اینکه کمیسیون تخصصی (اقتصاد) برای استیضاح ایشان، به نتیجه نرسیده بود، زمان برای استیضاح را هم مناسب نمیدیدم.
👈#مطالبه_گزارش_عملکرد
👈#نمایندگان_جبهه_صبح_ایران
👈#مصاحبه_ویژه
💠@sobh_iran
صٌبح ایران
📌مصاحبه اختصاصی دفتر سیاسی جبهه صبح ایران (نجوا) 👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت هشتاد و هفتم) 📌 آقای
📌در قسمتهایی از این مصاحبه مطرح شد:
🔹با توجه به تاکید رهبر انقلاب بر اینکه هرچه میتوانید حضورتان بین مردم بیشتر شود، ️به جز چند مورد استثنا که شامل بررسی لایحه بودجه و چند سفر خارجی میشود، در مدت ۵ سالی که نماینده بودهام هر هفته در حوزه انتخابیه حضور پیدا کردم.
🔹️اولین فعالیتم از دوره پیشین موضوع شهرستان شدن منطقه «گلبهار» بود که مسلماً کارهای آن از زمان دکتر دهقان (نماینده قبلی این حوزه) آغاز شده بود و در نهایت به سرانجام رسید. البته باید گفت هرجا شهرستان جدیدی ایجاد میشود مشکلاتی هم همچنان وجود دارد مانند استقرار ساختار فیزیکی ادارات که زمانبر است و ما پیگیر این موضوع نیز هستیم.
🔹️زمانی که بودجهبندی بررسی، تمام و به تایید شورای نگهبان میرسد، مبلغی را برای نمایندگان هر حوزه تعیین میکنند تا آنها این مبلغ را در حوزه انتخابیهشان توزیع کنند. در واقع پولی به نمایندگان داده نمیشود بلکه آنها تنها میتوانند محل هزینهکرد را تعیین کنند. این توزیع دلخواه نیست و شرایطش این است که پروژهای که بودجه به آن اختصاص مییابد باید حتماً ردیف بودجه ملی یا استانی و یا کد پروژه داشته باشد.
🔹ما برای اختصاص این بودجه نگاهی به پروژههای اولویتدار کردیم و به نتیجه رسیدیم اگر بودجه را به پروژههای ملی اختصاص دهیم، تکان نمیخورد و خیلی پیش نمیرود. بنابراین در دو سال اول این مبلغ را به پروژههای استانی اختصاص دادیم. در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ که بحران آب داشتیم بخش عمده این بودجه را در حوزه آبرسانی توزیع کردیم.
🔹️پیرامون موضوع شفافیت، در مجلس دو گروه هستیم، عدهای به شفافیت مطلق که شامل همه چیز است، معتقدند و گروه دیگر که بنده نیز با آنها هم نظرم، شفافیت مقید را قبول دارند. تفاوت این دو در اعلام رای عمومی به وزرا و کابینه است. تجربه و مصداقها نشان داده وزیری که متوجه شده نماینده به او رای نداده، توجهاش را از پروژه اولویتدار آن منطقه به سمت حوزهای که نمایندهاش از او حمایت کرده تغییر داده است.
🔹️بنده موافق و حامی آقای همتی نبودم اما علاوه بر که کمیسیون تخصصی (اقتصاد) برای استیضاح ایشان، به نتیجه نرسیده بود، زمان برای استیضاح را هم مناسب نمیدیدم.
🔹️این دور از مجلس اگر توانمندیاش از مجلس قبل بیشتر نباشد کمتر نیست. اما مقداری حواشی دارد که اگر کاهش پیدا کند و به اختلافاتی که وقت قانونگذار را میگیرد دامن نزنند، حتماً مجلس مطلوبی خواهد بود.
🔹️موردی که این مجلس نسبت به دور یازدهم در آن عملکرد بهتری داشت، تشکیل سریع کمیسیونها بود چرا که در دوره قبلی تاخیر در تشکیل کمیسیونها یکی از اشکالات جدی بود.
✍️نجوا: پیرو پیامها و مطالبات مردمی مبنی بر پرسش، ظهور و بروز عملکرد نمایندگان جبهه صبح ایران، در قالب مصاحبه، گزارش عملکرد نمایندگان جبهه به سمع و نظر مردم عزیز میرسد.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌 توییت خانم زینب قیصری (نماینده محترم جبهه صبح ایران) و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
🔹ناظر به طرح توزیع عادلانه سهمیه گاز، طبق آمار، اجرای این طرح فشار هزینه بالایی بر دهکهای پایین درآمدی ایجاد کند.
🔹حدود ۵۴ درصد از مشترکان پرمصرف گاز، در دهک درآمدی ۲ تا ۵ هستند.
طبق این طرح، جمعیت قابل توجهی از مردم باید از ثروتمندان گاز بخرند.
تدبیر دولت برای حل این مشکل چیست؟
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌آقای ابوالفضل ظهرهوند (نماینده محترم جبهه صبح ایران)، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری میزان
🔹سفر حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به چین سفر بسیار مهمی بود/ این سفر در ابعاد مهمی واجد اهمیت است/ در مناسبات داخلی سازمانهای شانگهای و بریکس میتواند تاثیر فراوانی داشته باشند/ این سفر از نظر احقاق و حقوق اتباع ایرانی بسیار اهمیت دارد و میتواند در این راستا به وزارت خارجه کمک شایانی کند.
👈پ ن: با توجه به اهمیت معاهدههای چندجانبه کشورها مانند بریکس و شانگهای برای خارج کردن جهان از حالت تکقطبی و امکان پیش آمدن مسائل حقوقی فراوان و همچنین بهعلت اتفاقات حقوقی که اخیرا برای شهروندان ما در کشورهای دیگر بهوجود آمده است و لزوم دفاع از حق آنها این حضور فعالانه و کنشگر قوهقضاییه در سطح بینالملل میتواند بسیار راهگشا باشد.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌جلسهی اعضای جبهه صبح ایران با حضور تعدادی از نمایندگان این جبهه
🔹با موضوع: بررسی ارز و طلا
👈کارگروه تخصصی اقتصاد
💠@sobh_iran