فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ این مردم تا به حال دست کم سهبار خانهشان را از نو ساختهاند. آن جنوبی حتی همین چندماه پیش همان موقع که در حیاط خانهاش قلیان میکشید و به در و دیوار خانهاش نگاه میکرد، نقشهٔ جدید خانه را در ذهنش کشیده؛ با خودش گفته: «اگر دفعهٔ بعد اسرائیل خرابش کرد، اینبار اینطوری میسازمش.»
#عربیکا
سفر به لبنان در روزهای غم و شادی
1️⃣
زن، حافظه زندگی مشترک است. بدون زن، زندگی نه گذشتهای دارد و نه آیندهای؛ بدون زن، زندگی لحظاتی گذراست که از گذرانش هیچ اثری بر هیچ چیزی باقی نمیماند.
#یادگاری
#روایت
➕️ @Yaminpour
2️⃣
زن، راوی زندگیاست؛ بدون روایت، ما از زمان مشترک و مکان مشترک چیزی نمیفهمیم. زن، با روایتش از چیزها، حافظه زندگی را میسازد. زن، سخن میگوید و سخن گفتن او، مرد را از سکوتی که ماحصلش فراموشی قصهی زندگی است، نجات میدهد. سکوت مرد، لازمان و لامکان است؛ بدون حافظه است. مرد، مجموعهای از کارهاست، روایت مرد هم بر عهده زن است.
#یادگاری
#روایت
➕️ @yaminpour
3️⃣
هر روایتی، ابتدا با یک "ابَر پیرنگ" بنیاد گذاشته میشود. ابَر پیرنگ، همان چیزی است که رخدادها را معنا میکند و خوراک فهم ما از چیزها را فراهم میآورد. ابَر پیرنگِ زندگی مرد را زن میسازد. وقتی زنی در جایی هست، آنجا، خانه است. خانه همانجایی است که مرد در انتظار رسیدن به آن زنده است. "زندگی" همانا در انتظار رسیدن به خانه است.
#یادگاری
#روایت
➕️ @Yaminpour
امروز، اول اردیبهشت، بهنام سعدی نامگذاری شده. شاید دقیقترین سخن دربارهی سعدی همان جملهای باشد که آن ادیب فقید گفت؛ وقتی از او پرسیدند تاثیر سعدی بر زبان فارسی چیست؟ گفت: در واقع ما به زبان سعدی سخن میگوییم نه زبان فارسی!
و در این سخن، یک جهان معنا مستتر است. زبان، تجلی و ظهور وجود است. این وجود است که کسانی را برمیگزیند تا بر زبان آنها سخن بگوید. جهان ما را کلمات میسازد و زبان سعدی چون زبان حافظ، سنایی و مولوی، جهان ما را با کلمات خود ساخته و پرداختهاند. جهان بدون سعدی و حافظ جای کین توزی آدمیان است و با آنها، جای انس. انسان، شاعرانه سکنی میگزیند.
#یادگاری
➕️ @yaminpour
کاهن معبد جینجا 🇯🇵
چاپ ۲۹ منتشر شد.
حالا که به معبد راهمان ندادند، راهی خرابات میشوم...
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥دیگه خیلی دیره...
➕️ @Yaminpour
مطالبه شفافیت اگر مطالبهای از جنس یک انتخاب فعالانه سیاسی و به مثابه بخشی از یک نگرش در حکمرانی مورد مطالبه باشد، قابل اعتناست. اما امروز تمنای شفافیت، اغلب نوعی سرگرمی کنجکاوانه برای رسواسازی دیگران است. کنشگران مجازی بیش از همیشه از رسواسازی لذت میبرند. حتی برخی سیاستمداران رادیکال، کنشگری خود را بر ارضای احساس کنجکاوی کاربران مجازی برای رسوا کردن دیگران متمرکز کردهاند.
عجیب است که در دوران ما زندگی رازورانه یک زندگی ملالانگیز بهحساب میآید. شبکههای اجتماعی برای به نمایش گذاشتن همهچیز بهینه شده و تربیتشدگان آن احتیاط در مراقبت از "درون" و "راز" را نمیشناسند.
#یادگاری
➕️ @Yaminpour