eitaa logo
حوزه علمیه الزهرا سلام الله علیها یزد
27 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
696 ویدیو
255 فایل
اطلاع رسانی و اخبار و اطلاعیه ها لطفا در انتشار مطالب کانال در پیام رسانها و فضاهای مختلف مجازی یاری گر ما باشید.🌷
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 *جایگاه احساس شخصیت در تربیت* امام هادی (علیه السلام): مَنْ هانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ‏ فَلا تَأْمَنْ شَرَّهُ. كسي كه نزد خودش احساس شخصيت نكند از شر او ايمن مباش. تحف العقول صفحه ۴۸۳ 🔻انسان در وجودش دو نوع «خود» دارد. یکی خودیست که باید آن را شکست و خُرد کرد که همان نفس‌پرستی یا شهوت‌پرستی است. اما خود دیگری نیز دارد که باید آن را «پرورش داد و تربیت کرد» و نگذاشت منهدم شود. زیرا با انهدام آن ریشه اخلاق اسلامی به کلی قطع می‌شود. «عزت خواهی و کرامت نفس خواهی» معنایش این است که انسان بر خلاف شهوت پرستی به «گوهر روح» خود توجه کند و اجازه ندهد شهوات به صورت معبود برای او درآیند. اما کسی که حس «کرامت نفس» ندارد، سرمایه عظیمی را از دست داده که باید از چنین آدمی ترسید! شهید مطهری- تعلیم و تربیت در اسلام صفحه۱۲۳ و ۱۲۴ https://eitaa.com/joinchat/4178903060Ca43bd84efe
3.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥امام هادی علیه السلام شناسنامه اهل بیت است.
ای دوست بیا که وقت شادی آمد هم عزت و هم نور الهی آمد بر خلق خدا رحمت حق نازل شد فرزند تقی امام هادی آمد.. ولادت دهمین گلبرگ آسمانی، آیینه‏ی عصمت، هادی امّت، اسوه‏ی مجد و شرافت، نای پرخروش ولایت، ناخدای کشتی هدایت، حضرت امام هادی (ع) بر پیروان ولایت خجسته باد🌹🌹 کاری از طلاب
🌸🌸🌸شبهات غدیر🌸🌸🌸 جلسه ی ششم 📝 پرسش : آیا صحیح است که حقیقت حدیث غدیر برای رفع کدورت سپاه یمن از علی(علیه السلام) بود نه برای اعلام ولایت ایشان؟! ✅پاسخ : ❌ اهل سنت وقتی از حیث سند نتوانستند ماجرای غدیر را زیر سؤال ببرند، سعی کرده اند محتوای آن را انکار و توجیه و ماجرا را طوری بیان کنند که به انتخاب امام علی(علیه السلام) به عنوان جانشین منجر نشود. یکی از توجیهاتی که برای این ماجرا بیان می کنند بحث رفع کدورت سپاه یمن از علی(علیه السلام) می باشد. توضیحی که برای این ماجرا می دهند این است که: قبل از مراسم حج علی(ع) که سرپرست کاروان جمع آوری صدقات و خراج اهل یمن بود در نزدیکی مکه سرپرستی کاروان را به یکی از همراهان خود سپرد و تنها خود را به پیامبر رساند. پس از ملاقات پیامبر وقتی به سوی کاروان بازگشت دید آنان لباسهایی که در اموال به صورت بسته شده بود را باز کرده و برتن کرده اند. امیرالمومنین با ناراحتی لباسها را پس گرفته و به صورت قبل در بسته ها قرار داد. این کار حضرت موجب نارضایتی و خشم عده ای شد؛ به صورتی که وقتی به محضر پیامبر(صلی الله علیه و آله) رسیدند شروع به بدگویی و شکایت از علی(ع) کردند. اما پیامبر(ص) آنان را از بدگویی در باره علی(ع) به شدت نهی کرد و به آنها گفت: علی در کار خدا سختگیر است پس او را سرزنش نکنید. اما این جریان قبل از سفر پیامبر(ص) به مکه و حجة الوداع بوده و هیچ ربطی به جریان غدیر که بعد از حجة الوداع رخ داده ندارد. 👈ضمن اینکه ادعای شبهه کننده با مبانی اهل سنت که اعتقاد به عدالت صحابه دارند منافات دارد؛ زیرا مطرح کردن این شبهه سبب بر ملا شدن بعضی حقایق نظیر حسد و کینه بعضی اصحاب نسبت به امیرالمؤمنین و نفاق آنها می شود . ❗️ ماجرای تقسیم غنائم یمن ربطی به ماجرای غدیر ندارد. ماجرای تقسیم غنائم مربوط به سال هشتم بعد از هجرت بود. 🌹 نزول آیه 67 سوره مائده با آن تاکید فراوان درباره جریان غدیر و خواندن خطبه طولانی در هوای گرم و سوزان غدیر توسط پیامبر(ص) خبر از اهمیت فوق العاده ماجرا دارد، نه فقط یک دلجوئی ساده. آیا مساله اى جز تعیین جانشین براى پیامبر(ص) و سرنوشت آینده اسلام و مسلمین مى تواند واجد این صفات بوده باشد؟!
قابل توجه طلاب ارجمند📣📣📣📣 به حول و قوه الهی، نیمسال کرونایی که پر از تلاش اساتید محترم و شما عزیزان بود به پایان رسید و نمرات امروز وارد کارنامه شد و معدلها ثبت گردید....لطفا با مراجعه به کوثر نت وضعیت نمرات را بررسی و در صورت مشکل به بنده پیام بدهید تا بررسی و اصلاح کنم.
توجه توجه👆👆👆👆
عزیزان طلبه...لطفا اشکالات مربوط به کارنامه رو پیام کنید تا آخر مرداد بررسی و در سامانه حل میشود.