#جریانهای_انحرافی
و تلاش برای #تضعیف جایگاه رهبری
این جریانها، با عبور از شخصیتهای برجستهای همچون سرلشکر باقری و حمله به امامان جمعه، تلاش میکنند تا پایههای اعتماد عمومی را نسبت به نهادهای انقلابی متزلزل کنند.
انتقادهای بیاساس به افرادی مانند آقایان نبویان، شریعتمداری (کیهان)، راجی و... ، تنها بخشی از این پروژه تخریبی است که هدف نهایی آن، تضعیف حجیت و جایگاه رهبری است.
#پی_نوشت:
عبرت بگیرید از #احمدینژاد؛ کسی که در ابتدای دور اول ریاستجمهوری خود مدعی #ولایتمداری بود، اما در اواخر همان دوره به #ولایتگریزی رسید. در نیمه دوم دور دوم ریاستجمهوریاش نیز، گامهایی در جهت #ولایتستیزی برداشت.
نماینده انقلابی
یا مامور پروژه #تخریب ارکان نظام؟!
#اینترنشنال هم اینگونه نمیتوانست در یک #تک_جمله کل ارکان نظام رو ، با یک #کنایه زیر سوال ببره.
#غیر_مستقیم ؛
#بخش_اول ، علی مهدیان:
🔺مواضع روشن رهبری درباره مذاکره چنان مستدل و همه فهم بود که جای هیچ شبهه ای را باقی نمیگذاشت. او اگر دلیل نمیآورد هم همه چیز مثل روز برای همه روشن بود. او گفت، مذاکره نمیکنیم، دلیل هم تجربه.
او گفت مذاکره نه عاقلانه است نه شرافتمندانه. او گفت مذاکره مشکل تحریم را حل نمیکند بلکه گره ها را کور و پیچیده تر میکند.
پس چرا بعد از مدت کوتاهی در پاسخ به نامه ترامپ راضی به مذاکره غیر مستقیم شد. پاسخ را در کلمه "غیرمستقیم" جستجو کنید.
🔺در مذاکرات دهه نود، رهبری دو ماه قبل از انتخاب روحانی و روی کار آمدن او گفت با مذاکره موافقم ولی به آن خوش بین نیستم. همانجا علت چنین تصمیمی را تجربه کردن مردم بیان کرد.
بعدها تجربه نخبگان از جناحهای مختلف را نیز اشاره نمود. اما این بار ماجرا کاملا متفاوت بود. مردم در این دوران تجربه کرده بودند، نیازی به تکرار نبود، رفتار ترامپ با نزدیکترین هم پیمانانش از اکراین و اروپا و کره جنوبی و ژاپن و کانادا و چه و چه را دیده بودند.
وضعیت جنایتهای اسراییل در غزه هم که پیش چشم همه بود، همین ترامپ هم که محصول چندین سال مذاکره با ایران را رسما پاره کرده بود. قصه چه بود؟ #پاسخ را در کلمه " #غیرمستقیم" دنبال کنید. 1⃣
#غیر_مستقیم ؛
#بخش_دوم ، علی مهدیان:
🔺#ترامپ بنا داشت ایران را سر دو راهی مذاکره و جنگ قرار دهد. پذیرش اصل مذاکره باعث میشد هیمنه قدرت ایران که ستون اصلی مقاومت بود بشکند.
ترامپ به عنوان یک موفقیت روی این اتفاق اسکی برود، اسراییل دست برتر را در مذاکرات حماس پیدا کند ، فشار بر مردم غزه برای کوچ بیشتر شود
و.... اما پذیرش جنگ چه میشد؟ باعث میشد ترامپ بتواند برای بسیاری از ناظران بیرونی برای حمله به ایران دلیلی پیدا کند، جریانهای وابسته داخلی بتوانند هم در بههمریختگی بیشتر بازار و هم در کنشها و بههمریختگی داخلی اجتماعی موفقتر عمل کنند و پالس ضعف به جبهه مقاومت صادر شود و باز دست اسراییل بازتر شود و خلاصه کار برای ایران سخت تر شود.
ایران سبک مقاومتش ، بسیار متفاوت است او منعطف و پر از تقیه است این را دشمن میداند.
🔺ایران راه سومی را پیشنهاد داد. او در عین تهدید متقابل دشمن ، راه مذاکره غیر مستقیم را باز گذاشت. مذاکره غیر مستقیم پیش از این در دوران رییسی شهید هم پیش رفته بود، قبلتر هم سابقه داشت.
مشروعیت اقدام اسراییل و آمریکا را از بین میبرد، شائبه ترس ایران را از بین میبرد، دست اسراییل را باز نمیگذاشت، جلوی هر نوع فشار داخلی را چه اقتصادی و چه اجتماعی میگرفت، وقت کشی هم میکرد.
همه چیز را به تاخیر میانداخت و تاخیر برای آمریکا و اسراییل در منطقه مرگآور است. 2⃣
#غیر_مستقیم ؛
#بخش_سوم ، علی مهدیان:
🔺از خودتان بپرسید چرا ترامپ رسما دروغ گفت؟ او اشاره به مذاکره مستقیم کرد. خوب این دروغ است.
اصل هم رده نبودن مذاکره کنندگان، سبک مذاکره در عمان،صراحت مسوولین ایران و... همه همین را نشان میدهد، چرا او دروغ گفت؟
دلیلش را مورگان اورتگاس معاون نماینده ویژه آمریکا در خاورمیانه در مصاحبه با العربیه میگوید. او گفت ما در تله نمیافتیم. مذاکرات نباید طولانی شود. باید سریع به نتیجه برسد.
🔺زمان به سود اسراییل و آمریکا نیست. این چیزی است که بارها ترامپ هم بیان کرده بود و حالا ایران آنها را در گوشه رینگ قرار داده بود.
این بار مصلحت پذیرش مذاکره غیر مستقیم نه تجربه جدید برای مردم و نخبگان بلکه راهبری اتفاقات منطقه ای و درگیری مقاومت با اسراییل و آمریکا است و لاغیر.
ماجرا این است که ایران مذاکره بازی میکند همانطور که ترامپ هم چنین خیالی داشت. منتهی حالا به قول عراقچی "توپ در زمین آمریکا است". 3⃣
#مطالب_کانال
با امام خامنهای تا ظهور، چگونه تهیه میشود؟
1⃣ اکثر مطالب کانال بهصورت #تولیدی تهیه میشود که توسط اینجانب (بازرگان) و با همکاری سایر ادمینهای کانال تنظیم، تهیه و منتشر میشود.
2⃣ مطالب #تأمینی از کانالهای معتبر و مورد تأیید که نگاه عقلانی و ولایی به موضوعات دارند، انتخاب شده و با ذکر نام نویسنده منتشر میشود. ( لیست این کانال ها، در جهت #هم_افزایی منتشر می کنیم )
🔹 نام نویسنده مطالب تأمینی تحت هیچ شرایطی حذف نمیشود؛ مگر در مواردی که دیگران پیشتر، بدون نام نویسنده، آن را منتشر کرده باشند و نویسنده اصلی برای ما ناشناخته باشد.
3⃣ مطالب مونتاژشده یا تغییریافته؛ گاهی با چند متن مواجه میشویم که بخشی از آنها با رویکرد ما حاوی نکات مفیدی هستند.
در چنین مواردی، با تلفیق و تنظیم آنها، محتوای جدید و بهتری تهیه میشود که دیگر نمیتوان آن را به نویسنده مشخصی نسبت داد.
👈 این شیوهها باعث میشود تا مطالب کانال همواره دقیق، مستند و منطبق بر رویکرد عقیدتی و فکری مورد نظر باشد.
📢 منتظر نقد، پیشنهاد و راهکارهای شما در جهت بهبود کیفیت مطالب کانال هستیم.
در حد توان و فرصت نیز پاسخگوی شما خواهم بود؛ لطفاً عدم پاسخگویی بهموقع را حمل بر بیاحترامی نفرمایید. 🙏
آیدی #مدیر_کانال ؛👇
@p_bazargan
⭕️ چرا تیم ترامپ شروع مذاکره با ایران را «خیلی مثبت» عنوان کردند؟
✍️ استیو ویتکاف به شبکه خبری انبیسی درباره مذاکرات غیرمستقیم خود با ایران در عمان گفت: «گفتوگوی بسیار مثبت و سازندهای داشتیم». کاخ سفید نیز طی بیانیهای مذاکرات غیرمستقیم امروز میان مقامات ایران و آمریکا در عمان را بسیار مثبت و سازنده توصیف کرد. اما دلیل بیان این توصیف «بسیار مثبت» چیست؟
1️⃣ اساساً باتوجهبه طرح مباحث مقدماتی اولیه در شروع مذاکرات غیرمستقیم و از آنجایی که در مرحله اول تفاهم در چارچوب اولیه دستور کار گفتگوها بودیم، توصیف خیلی مثبت از مذاکرات اگر واقعی هم باشد، باید صرفاً مربوط به همین مرحله و تا اکنون دانست. بنابراین گرچه توصیف اولیه «بسیار مثبت» گامی به جلو برای ادامه و عدم توقف مذاکرات هست ولی لزوماً این یک توصیف مطلق و قابلتعمیم برای مراحل بعدی مذاکرات نیست و هنوز مراحل مهم اختلافی و پیچیده مذاکرات باقیمانده و شرایط نشست به نشست میتواند متفاوت شود.
2️⃣ عموماً توصیف «خیلی مثبت» از مذاکرات چند هدف دیگر را نیز میتواند دنبال کند. هدف اولیه آن است که طرف آمریکایی بهنوعی با تصویرسازی با عزم، مدافع و خوشبین از خودش برای مذاکره و گفتگو عملاً تلاش میکند که در مراحل بعد اگر به هر دلیلی خواست زیر میز مذاکره بزند، متهم به شکست کشاندن مذاکرات نشود.
3️⃣ هدف دیگر که معمولاً در روند تبلیغاتی ترامپ و همکارانش در هفتههای اخیر و حتی در چهار سال دولت اول ترامپ نیز قابلمشاهده بود این است که مثبت نشاندادن اولیه مذاکرات قبل از این نیز در قبال برخی دیگر از مذاکرات مهم نیز تکرار شده و بهنوعی یک مرحله تبلیغاتی با مصرف داخلی و بینالمللی هست و از سوی دیگر هیاهو برای موفق نشاندادن زودهنگام سیاستهای دولت ترامپ بوده است.
4️⃣ هدف دیگری که میتوان متصور بود این است که «بسیار مثبت» نشاندادن شروع مذاکرات توسط تیم سیاست خارجه دونالد ترامپ باهدف تأثیرگذاری بر محیط سیاسی و اقتصادی داخلی ایران هست. این القای بسیار مثبتبودن مذاکرات باهدف ایجاد خوشبینی کاذب و فریب افکار عمومی در ایران، شرطیسازی بیشتر بازار و اقتصاد ایران، تردید در محاسبات راهبردی سیاست خارجه ایران در قبال آمریکا، زمینهسازی برای ایجاد شوک اجتماعی و اقتصادی در ایران و همچنین مقصر نشاندادن مسئولین ایران در شکستخوردن احتمالی یا عمدی مذاکرات در آینده، میتواند دنبال شود.
5️⃣ قاعدتاً به برداشتهای تیم سیاست خارجه کشور از روند مذاکرات اعتماد بسیار بیشتری وجود دارد ولی باتوجهبه بندهای گفته شده و سابقه بدنام دولتهای آمریکا، عاقلانه آن هست که القای خوشبینی از مذاکرات توسط دولت ترامپ را همچنان با دیده تردید، با احتمال مقطعی بودن، تبلیغاتی بودن و هم با احتمال طراحی بودن نگریست و تا لحظه دریافت نتایج راست آزماییهای متعدد و دیدن آثار واقعی مذاکرات درباره تحریمها و اقتصاد کشور صبر کرد و هوشیار بود.
✍️ مهدی جهان تیغی
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 اقدام خارج از
مسیر قانون در مذاکرات انجام نمی شود
🔹رئیس مجلس در واکنش به صحبت کوچک زاده مبنی بر اینکه مجلس اطلاعی از مذاکرات عمان ندارد، گفت: شما نمیتوانید از طرف مجلس سخن بگویید که مجلس در جریان (مذاکرات) نبوده است؛ مجلس حتما در جریان بوده است.
🔹هیچ کاری و هیچ اقدامی خارج از مسیر قانونی انجام نمیشود و حرف جنابعالی حرف صحیح و درستی نبود.
🆔 @ghalibaffan
با امام خامنهای تا ظهور
#غیر_مستقیم ؛ #بخش_سوم ، علی مهدیان: 🔺از خودتان بپرسید چرا ترامپ رسما دروغ گفت؟ او اشاره به مذاکره
#غیر_مستقیم ؛
#بخش_چهارم ، علی مهدیان:
🔺فقط یک نکته باقی میماند که خوب است همه توجه کنیم. #حسن_روحانی در جمع #ظریف و دیگر نزدیکانش همین یک نکته را به چشم آورد که مذاکره غیر مستقیم نباید باشد چون دیر میشود.
او چرا این تابلوی مهم آمریکایی را بلند کرده؟ دلیلش روشن است، دقیقا چون همه چیز به همین یک نکته بر میگردد. واژه غیرمستقیم، این مسیر هوشمندانه بازی غربگرایان و غرب هر دو را خراب کرد.
#روحانی خوب میداند کجا باید کمک به آمریکا کند. تحولات منطقه و جهان و ایران سریع و جدی است. چشم از وقایع نباید برداشت.
اما ما #محتاج_روایت ماجراییم در کشور و منطقه، محتاج خلق محتواییم، محتاج حضور جدی در این جنگ ترکیبی و البته شناختی هستیم.
مراقبت نکنیم روایت آمریکایی را بر ذهنها مسلط میکنند. جهاد اصلی ما اینجا است. #پایان 4⃣
🔴 عقبنشینیهای مکرر آمریکا در برابر ایران
🔹تحلیلگران میگویند ایران با محدودکردن موضوعات مذاکره به مسائل هستهای و تحمیل محل گفتوگو (عمان)، ابتکار عمل را از آمریکا گرفت.
🔸خبرنگار بیبیسی هم اذعان کرد: ایران توانست امارات را از معادلۀ مذاکرات حذف کند و عمان را به آمریکا بقبولاند. حتی رسانهها هم احتمالا طبق خواست ایران حضور داشتند و فقط صداوسیما و آسوشیتدپرس اجازۀ حضور گرفتند.
🔹 کارشناسان ۵ نشانه از دست بالای ایران در مذاکره با آمریکا را برشمردهاند:
۱. عقبنشینی آمریکا از تهدید نظامی
۲. محدودشدن مذاکرات فقط به مسئلۀ هستهای
۳. انتخاب عمان بهجای امارات برای گفتوگو
۴. اصرار ایران به مذاکرۀ غیرمستقیم
۵. کنار گذاشتهشدن رژیم صهیونیستی از تاثیرگذاری روی مذاکرات
👈 نتیجه؟ ایران با استفاده از تحولات منطقهای، ساختار چندقطبی در نظام بینالملل و شرایط داخلی آمریکا، توانسته در چانهزنی دیپلماتیک دست برتر را حفظ کند و روند مذاکرات را مطابق اهداف و اولویتهای خود پیش ببرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 اسحاقی: قطعا آقای قالیباف اجازه نخواهد داد تیم مذاکرهکننده از هیچ خط قرمزی عبور کند.
نماینده مردم قاينات و زيركوه در صحن علنی مجلس:
🔹تیم مذاکرهکننده با حفظ شأن قانون اساسی و در هماهنگی کامل با رئیس مجلس شورای اسلامی و دو رئیس قوه دیگر، امور را پیگیری میکنند.
🔹قطعاً اعتقاد دارم که جناب آقای قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی اجازه نخواهد داد این تیم از هیچ یک از خط قرمزها عبور کند.
.