حماسه جنوب،شهدا🚩
🍃🌸 ❣آرام و بی ادعا بود و در عین حال پر جنب و جوش، می دانستم از بچه های با سابقه ی جنگ است، این را ب
🍃🌸
❣مظلوم و گمنام و مثل بقیه ی رزمندگان راضی به ذکری از فعالیت های جنگی اش نبود. به او گفته بودند می توانی به شهر برگشته و در تعاون سپاه ایذه مشغول به فعالیت شوی اما او با این توجیهات و علیرغم فعالیت های جسمی اش حاضر به ترک جبهه نبود. در کنار فرماندهی گروهان بود و هر جا فرمانده یا معاون دسته ای نبود یا مجروح شده بود او را می فرستادند.
⤵️
حماسه جنوب،شهدا🚩
🍃🌸 ❣مظلوم و گمنام و مثل بقیه ی رزمندگان راضی به ذکری از فعالیت های جنگی اش نبود. به او گفته بودند م
🍃🌸
❣فرماندهی لشکر ولی عصر(عج) پس از عملیات والفجر هشت، گردان حضرت رسول (ص)را برای سازماندهی نیروهای شهرستان ایذه وباغملک به فرماندهی شهید علیرضا جعفرزاده تشکیل داده و ( از آنجا که وی اهل باغملک بود) او را برای فرماندهی یکی از گروهانهای آن گردان فراخوانده بود اما او به سادگی حاضر به رفتن نبود و این موضوع یک ماه وقت او را گرفته بود تا اینکه سردار شهید نوری ممبینی به او اعلام کردند تکلیف است.
⤵
حماسه جنوب،شهدا🚩
🍃🌸 ❣فرماندهی لشکر ولی عصر(عج) پس از عملیات والفجر هشت، گردان حضرت رسول (ص)را برای سازماندهی نیروهای
🍃🌸
❣ به محض اینکه نام تکلیف آمد، بدون کمترین اصرار و مقاومتی، میل باطنی اش را کنار گذاشته، کوله پشتی اش را برداشت و از گردان کربلا یک راست رفت گردان حضرت رسول( ص)، تعجب کردم، نه به آن وابستگی اش به گروهان نجف اشرف نه به این تسلیم محض.
⤵
حماسه جنوب،شهدا🚩
🍃🌸 ❣ به محض اینکه نام تکلیف آمد، بدون کمترین اصرار و مقاومتی، میل باطنی اش را کنار گذاشته، کوله پشت
🍃🌸
❣ مدتی بود در گرماگرم عملیات کربلای پنج و در یک غروب غم انگیز در حال وضو در محوطه ی گردان، پای تانکر آب بودم که خبر را یکی از رزمندگان داد:
« چند روز پیش در عملیات کربلای پنج وقتی که #صحنعلی_تاراس برای پرتاب نارنجک به سمت عراقی ها در شهرک دوعیجی بود دشمن سمت چپ پهلو اورا هدف قرار داد به آسمان #شهیدان راه یافت ...»
#شهید_صحنعلی_تاراس🕊🌹
#کربلای_5
رآوی ؛ ابراهیم جهانی مقدم ، پرویز محمدی
@defe_moghadas2
❣
بعضی اوقات با نکات ظریفی در دفاع مقدس روبرو می شویم که هیچ توجیهی برای آن نداریم و حکمت آن را نمی دانیم ولی در حد مرور آن فقط باید خواند و گذشت 👇
**
برای مثال : معجزه عدد 6 در زندگی شهید فرهاد بائوج لاهوتی
🔻ساعت شهادت : 6 صبح
🔻محل شهادت : 66کیلومتری همدان به سنندج
🔻تاریخ شهادت : 6/6/1366
🔻عضویت در سپاه : 6/6/1365
🔻عمر پاسداری : 366 روز
🔻شماره شناسنامه : 1666
🔻ششمین نفر از فرماندهان یگان لشکر قدس ( بعد از تفکیک از لشکر 25 ) به شهادت رسید .
🔻ششمین نفر از فرماندهان بخش کومله لنگرود که در جبهه ها شهید شد .
🔻شصت روز بعد از شهادت بهترین دوست خود سردار مهدی خوش سیرت به شهادت رسید .
سبحان الله
@defae_moghadas2
❣
🍂
صدای سوت کتری توی سنگر
بساط گرمِ چایی با سه دیگر
ببین ، بشنو
سرآغازی جدید است
دوباره صبح و شور و یاد سنگر
سلام صبح بخیر🙌
@defae_moghadas2
. 💠🐚💠🐚💠🐚💠
#بسم_رب_الشهدا
✨ﺷﻬﯿﺪ ﻋﻠﯽ ﺧﻀﺮﯼ✨
💥ﻣﺘﻮﻟﺪ : 1342 ﺧﺮﻣﺸﻬﺮ
💥ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻋﺮﻭﺝ : 6/12/62
💥ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ : ﻭﺍﻟﻔﺠﺮ6
💥ﻣﺤﻞ ﻋﺮﻭﺝ : ﺗﻨﮕﻪ ﭼﺰﺍﺑﻪ
👌وﺻﯿﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﺷﻬﯿﺪ
💥ﺑﺎ ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻬﺪﺍﯼ ﺍﺳﻼﻡ ﺍﺯ ﻋﺼﺮ ﺁﺩﻡ " ﺹ " ﺗﺎ ﺧﺎﺗﻢ "ﺹ " ، یا علی ﺍﮔﺮ ﺗﻮ ﯾﮏ ﻣﺤﺮﺍﺏ ﺧﻮﻥ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﻣﺎ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻣﺤﺮﺍﺑﻬﺎﯼ ﺧﻮﻧﯿﻦ ﺍﺯ ﻇﻠﻢ ابن مجلم ها ﺗﻘﺪﯾﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻢ .
💥ﯾﺎ ﻋﻠﯽ "ﻉ "ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﻋﺼﺮ ﻋﺎﺷﻮﺭﺍ ﺯﻣﯿﻦ ﮐﺮﺑﻼ ﺷﺎﻫﺪ ﺑﯽ ﮐﺴﯽ ﻓﺮﺯﻧﺪﺕ ﺣﺴﯿﻦ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﺎ ﺣﺎﺿﺮ ﻧﺒﻮﺩﯾﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﺎ ﺭﻭﺡ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﻤﯽﮔﺬﺍﺭﯾﻢ . ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﻧﺠﻒ ﻭ ﮐﺮﺑﻼ ﺭﺳﯿﺪﯾﺪ ﺟﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺯﯾﺎﺭﺕ ﮐﻨﯿﺪ .
@defea_moghadas2
. 💠🐚💠🐚💠🐚💠
لبخنـــد ...
ماندگارتریـن یادگار توست
در کوچہ باغهـای خاطراتمـان ...
#رزمنده_دیروز_مدافع_امروز
#شهید_سعید_سیاح_طاهری
#سالروز_شهادت