5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹رهبر انقلاب: پروردگارا! ما را بر سعی و تلاش و کار مخلصانه موفّق بدار.
✏️پروردگارا! به محمّد و آل محمّد مایهها و موجبات رضایت خود از ما را در اختیار ما قرار بده؛ ما را در این ماه مبارک از رحمت و مغفرت خود محروم مفرما؛ ارواح طیّبهی شهیدان را، روح مطهّر امام بزرگوار را با اولیائت محشور بفرما.
✏️پروردگارا! به محمّد و آل محمّد ما را جزو بندگان شاکر و صابر خود قرار بده. ۱۳۹۳/۴/۱۶
🔹️ رسانه KHAMENEI.IR در ایام بهار معنویت -ماه مبارک رمضان- گزیدهای از دعاهای رهبر انقلاب در انتهای دیدار اقشار مختلف مردم را در قالب مجموعه #لحظههای_استجابت منتشر میکند.
🌟 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
⚙️ تأکید رهبر انقلاب بر تأمین امنیت سرمایهگذاری؛
مردم برای سرمایهگذاری احتیاج به امنیت سرمایه خود دارند. ۱۴۰۴/۱/۱
🖼 #سرمایهگذاری_برای_تولید
💻 Farsi.Khamenei.ir
13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #حدیث_زندگی | عالمی که از چشم خدا میافتد
✏️شرح حدیث اخلاقی توسط حضرت آیتالله خامنهای
🌟 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
⚙️ رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: لزوم پاسخ مسئولین به مردم در زمینه راهکارهای سرمایهگذاری
👈فرصتهای سرمایهگذاری به مردم معرفی شود. ۱۴۰۴/۱/۱
🖼 #سرمایهگذاری_برای_تولید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🌟 #تفسیر_امین | مواجهه صحیح با روایات تفسیری
🌙 به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، رسانهی KHAMENEI.IR در سلسله یادداشتهای کوتاهی، با عنوان «تفسیر امین» سی ویژگی ممتاز تفسیری حضرت آیتالله خامنهای را تبیین میکند.
📣 در شانزدهمین شماره از این مجموعه، دیدگاه حضرت آیتالله خامنهای درباره استفاده از روایات در تفسیر قرآن کریم تبیین شده است.
🔹 استفاده از «روایات تفسیری» در فهم قرآن کریم یکی از چالشهای مهم میان مفسران است؛ بهطوریکه برخی دچار افراط و «حدیثبسندگی» شدهاند و برخی دیگر به تفریط و «قرآنبسندگی» گرایش دارند. ویژگی روش تفسیری حضرت آیتالله خامنهای این است که با «روایات تفسیری» مواجهه صحیحی دارند. ایشان در تفسیر سوره برائت، در موارد مختلف به روایات استناد میکنند. علاوه بر این، به سبک علامه طباطبائی (ره)، بحث مستقلی تحت عنوان «بحث روایی» مطرح کرده و تفسیر آیه را از منظر روایی مورد بررسی قرار میدهند.
🔹 ایشان دربارهی ضرورت مراجعه به روایات تفسیری میفرمایند: «بنده ممکن است براى فهم یک آیهى قرآن، در خود آن آیه تدبّر کنم؛ خود آن تدبّر خیلى مفید است امّا مطمئنّاً وقتى که مراجعه کنم به تفسیرى که از ائمّه (علیهم السّلام) - اگر دربارهى یک آیه مثلاً تفسیرى از امام (علیهالسّلام) رسیده باشد - ... طبعاً چیز بیشترى میفهمم.» (تفسیر سوره حمد، ص۲۱)
🔹 توجه ایشان به روایات تا جایی است که در مواردی از بیتوجهی مفسران به روایات در تفسیر آیات انتقاد میکنند. ایشان ذیل آیهى ۱۰۰ سوره برائت، در تفسیر عبارت «وَ اَلسّٰابِقُونَ اَلْأَوَّلُونَ» میفرمایند: «روایتى در تفسیر عیاشى آمده است که بسیارى از تفاسیر هم آن را از همین تفسیر نقل کردهاند، امّا جاى تعجّب است که مفسّران به مقتضاى این روایت، آیه را معنا نکردهاند. چنانچه ما آیه را به مقتضاى این روایت ترجمه کنیم، آیه خیلى عامتر و کلّىتر و بهتر خواهد بود.» (تفسیر سوره برائت، ص۵۶۴)
🔹 همچنین، ایشان در برخی موارد «هماهنگی با روایت» را یکی از معیارهای ترجیح یک دیدگاه تفسیری بر دیدگاههای دیگر میدانند. در ادامهی تفسیر آیهی مذکور، دربارهی عبارت «رَضِی اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ» میفرمایند: «خشنودى خدا به این معنا است که خدا رحمت خود را در دنیا و آخرت شامل حال آنها میگرداند... رضایت آنها از خدا، یعنى آنها راضىاند به قوانین و احکام خدا و هم راضىاند به آنچه خدا در خارج انجام میدهد... این معنا شاید بهتر باشد از معانى دیگرى که گفتهاند؛ خصوصاً با در نظر گرفتن روایت تفسیر عیاشى؛ بویژه اینکه معناى آیه را براى همیشه بگیریم، نه براى یک زمان خاص.» (تفسیر سوره برائت، ص۵۶۷)
🔹 از آنچه بیان شد، دو نکتهی اساسی به روشنی قابل مشاهده است. اول اینکه ایشان در تفسیر سورهی حمد میفرمایند: «اگر دربارهی یک آیه، مثلاً تفسیری از امام (علیهالسّلام) رسیده باشد.» این عبارت نشاندهندهی دیدگاه ایشان دربارهی روایات تفسیری است؛ یعنی روایات تفسیری، در حقیقت، در مقام تفسیر آیه نیستند، بلکه بیشتر به بیان مصادیق آن میپردازند.ایشان میفرمایند: «ائمّه (علیهم السّلام) در بیشتر روایات تفسیرى، آیهى قرآن را تأویل میکنند؛ یعنى مثلاً یک مصداقى از مصادیق آن معنایى را که در آیهى شریفه آمده که مصداق غیر بینى است، و راسخون فى العلم آن را میدانند بیان میکنند؛ مثل اینکه در خیلى از آیات شریفهى قرآن که از عباد صالحین یا صدّیقین با خصوصیاتى اسم برده شده است، فرمودهاند: مراد ما هستیم.» (غناء و موسیقی، ص۴۵)
🔹 نکتهی دوم این است که از دیدگاه حضرت آیتالله خامنهای، هرچند یکی از ملاکهای ترجیح یک دیدگاه تفسیری بر دیدگاههای دیگر، هماهنگی آن با روایت است، اما ایشان تنها آن دسته از روایاتی را میپذیرند که معنای آیه را به زمان و مصداق خاصی محدود نمیکند. این نکته بهوضوح در عبارت پایانی تفسیر فراز «وَالسّٰابِقُونَ الأَوَّلُونَ» و همچنین فراز «رَضِی اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ» در تفسیر آیهی ۱۰۰ سورهی برائت دیده میشود. بنابراین، از منظر حضرت آیتالله خامنهای، یکی از معیارهای پذیرش روایات تفسیری، عمومیت دادن به آیه و قاعدهسازی از آن است، نه اینکه روایت، معنای آیه را به یک زمان خاص محدود سازد.
🎤 #تحلیل_و_تبیین | #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ #خط_دیدار | استَعینوا بِاللهِ وَ اصبِروا
✏️ رهبر انقلاب، در دیدار اخیر: حضرت موسیٰ وقتی به مصر آمد، یک زندگی آرام و راحتی که نداشت؛ خودش و بنیاسرائیل در نهایت شدّت بودند: قالوا اوذینا مِن قَبلِ اَن تَأتیَنا وَ مِن بَعدِ ما جِئتَنا؛بنیاسرائیل به موسیٰ میگفتند که قبل از اینکه شما بیایی به عنوان پیغمبر در مقابل فرعون بِایستی، ما زیر شکنجه بودیم، حالا هم که آمدی باز زیر شکنجهایم! حضرت موسیٰ به آنها فرمود: قالَ موسىٰ لِقَومِهِ استَعینوا بِاللهِ وَ اصبِروا؛ استعانت کنید، از خدای متعال کمک بخواهید، صبر کنید، استقامت کنید، مسائل درست خواهد شد؛ و درست شد.
✏️ همانهایی که گله میکردند که داریم شکنجه میشویم، جلوی چشم خودشان دیدند که فرعون و فرعونیان با ذلّت تمام در آب غرق شدند، نابود شدند و اثری از آنها باقی نماند؛ فقط اجسامشان باقی ماند جلوی چشم، برای عبرت.
☝ به این چشم نگاه کنید به حوادثی که پیش میآید، به سختیها، به دشواریها.
💻 farsi.Khamenei.ir
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | قدر رمضان
✏️رهبر انقلاب: برادران عزیز، خواهران عزیز! قدر این ماه رمضانی را که الان در آن هستیم، بدانیم. هزاران هزار ماه رمضان در طول تاریخ آمده و رفته؛ هزاران هزار ماه رمضان خواهد آمد که من و شما در آن ماه رمضان نیستیم. ۱۳۹۵/۳/۲۵
🌟 #بهار_معنویت | #شب_قدر
💻 Farsi.Khamenei.ir
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟 نماهنگ | بهار جوانی و عبادت
✏️رهبر انقلاب در: ماه رمضان #بهار_معنویت و عبادت است که دارد تمام میشود دیگر، منتها ماهرمضانهای دیگری انشاءالله شما در پیش دارید؛ دهها ماه رمضان شما جوانها در پیش دارید، باید استفاده کنید.
✏️جوانی هم بهار است، بهار عمر است. پس جوان در ماه رمضان بهار مضاعف دارد، بهار در بهار دارد؛ از این استفاده کنید. خیلی فرق است بین بهرهای که شما میتوانید از شب قدر ببرید با کسی که در سنین بنده و امثال بنده است؛ شما خیلی بیشتر میتوانید استفاده کنید؛ این را مغتنم بشمرید. ۱۴۰۲/۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
35.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ ویژه #شب_قدر
🌟 ترنم | لیلةالقدر؛ یکی از نسیمهای معنوی ماه رمضان
✏️رهبر انقلاب: شما در ماه رمضان به سوی صلاح سیر میکنید، میشوید عبد صالح.
✏️ماه رمضان یک چنین قدرتی دارد، یک چنین هنری دارد که انسان آگاه را، متوجّه را، غیر غافل را در این مراتب معنوی پیش ببرد.
🔹️ رسانه KHAMENEI.IR در بهار معنویت -ماه مبارک رمضان- مجموعه آیات قرآنی در بیانات حضرت آیتالله خامنهای را در قالب مجموعه #ترنم با تلاوت آیات توسط قاریان بینالمللی منتشر میکند.
💗 تلاوت اختصاصی توسط آقای مجتبی محمدبیگی، قاری بینالمللی
💻 Farsi.Khamenei.ir
مراسم قرآن به سر رهبر انقلاب در شب ۲۳ رمضان، سال ۱۳۵۳ - Khamenei.ir.mp3
4.25M
🎧 بشنوید | صوت مراسم قرآن به سر گرفتن حضرت آیتالله خامنهای در شب ۲۳ رمضان، سال ۱۳۵۳
🌟 #بهار_معنویت | #شب_قدر
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ مجموعه نماهنگ | قدردان نورانیت دل باشید
🌟 در ایام ماه مبارک رمضان، رسانهی KHAMENEI.IR در مجموعه نماهنگ #جوانان_عزیز_من، مروری بر توصیههای اخلاقی و معنوی رهبر انقلاب اسلامی به جوانان دارد که به مرور منتشر خواهد شد.
🌟 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir