هدایت شده از ریحانه
🎤 #روایت | پشت تریبون صراحت
🖥 روایت «ریحانه»؛ بخش زن، خانواده و سبک زندگی رسانه KHAMENEI.IR از دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب
🔹 اشتباه اگر نکنم جیغ و کف و دست در حسینیه را اولینبار در مراسم جشن تکلیف دختران دیدم؛ قبل از نوگلان ایران، کسی شوق دیدار آقا را با دست و هورا نشان نداده بود، پیشتر تکبیر مرسوم بود و صلوات و اشک و چند شعار دیگر. اما دخترها با جشن تکلیفشان، قفل خیلی چیزها را باز کردند، از «آقا خیلی دوستت داریم» گفتنهای یکهویی وسط محفل تا دست زدنها و هورا کشیدنهای دستهجمعی.
🔹 پیش از مراسم حدس میزدم دیدار دانشجویان هم کم از جشن تکلیف نداشته باشد؛ البته به عبارت بهتر؛ دلم میخواست کم از جشن تکلیف دخترها نداشته باشد تا دیدار خیلی شکل رسمی به خودش نگیرد و دانشجوها بتوانند حسابی احساساتشان را بروز بدهند و ته دل کسی ارادت و محبتی نماند که ابراز نکرده باشد.
🔹 بین آقا و دانشجوها از قدیم علقهی خاصی هست، هم آقا دانشجوها را دوست دارد و هم دانشجوها آقا را، حالا نه اینکه این محبت دو طرفه بین سایر اقشار نباشد، چرا هست؛ اما جوان دانشجو حسابش از همه جداست. جوان در منظر آقا نور است، جوانی که دانشجو باشد، نور علی نور و همین باور آقا نسبت به دانشجو، دیدارهای دانشجویی را از سایر دیدارها متمایز میکند.
🔹 جمعیت به سمت جلو خیز برمیدارد و آقا وارد میشوند. بعضیها تکلیفشان را از قبل معلوم کردهاند و دقیق میدانند برای لحظهی ورود آقا قرار است چه کار کنند، انتخابشان اگر شعار است، میدهند و اگر اشک است، میریزند و اگر دست است میزنند....
🔍 متن کامل گزارش:👇
khl.ink/f/59673
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🎤 #روایت | مدرسه حکمت
✍ روایتی از دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب
🔹️ ظهر آفتابی روز چهارشنبه قدم تیز کردهام به شتاب؛ قرار مهمی داریم. چند گام قبل از اینکه به داخل خیابان کشوردوست بپیچم، دعا میکنم که کاش وقتی سربلند میکنم هنوز جمعیتی پشت درب انتهای کوچه نباشد؛ که این یعنی به وقت رسیدهای و میتوانی زودتر به محل قرار بروی. توی کوچه که گردن راست میکنم، چند دسته پسر جوان به چهرهام لبخند میزنند. یادم میافتد که آرزوی محالی کردهام. مهمانهای امروز از استانهای مختلف، سر قرار آمدهاند و طبیعتاً از دور آمدهها، چندساعتی زودتر رسیدهاند.
🔹️ حسینیه پر شده و سرریز کرده به دالانها و راهروهای اطراف. دانشجوهای جوان از همهجای کشور خودشان را به اینجا رساندهاند. این را میشود از لباسها و گویشهای میهمانان خوب فهمید. بعضی مشغول بستن سربند برای یکدیگرند که یکنفر پشت تریبون میرود برای تمرین سرودی که قرار است همگی در محضر رهبر انقلاب بخوانیم.
🔹️ در لحظهای که همه انتظارش را میکشند بالاخره پرده کنار میرود و رهبر انقلاب وارد میشوند. ولولهای بین جماعت میافتد. «حیدر، حیدر» است که از لب جمعیت میریزد. اشکها روی گونهها سُر میخورد. آقا مینشینند. جمعیت هم. قاری هم. با اشاره رهبر انقلاب قاری مراسم شروع به تلاوت آیاتی از سوره مبارکه نحل میکند...
🔍 مطالعه متن کامل گزارش:👇
khl.ink/f/59671
هدایت شده از فتاوای رهبر انقلاب
🔸 حکم وارد شدن اخلاط به فضای دهان روزه دار
⁉️ اگر در حال روزه، خلط سر یا سینه وارد فضای دهان شود و آن را فرو دهیم، آیا روزه باطل میشود؟
✅ به طور کلی فرو بردن اخلاط سر و سینه تا به فضای دهان نرسیده، روزه را باطل نمیکند، اما اگر داخل فضای دهان شود، احتیاط واجب آن است که آن را فرو ندهید. بنا بر این در فرض سؤال، اگر عمداً فرو دادهاید بنابر احتیاط واجب باید روزه را ادامه داده و بعد از ماه رمضان بنا بر احتیاط، قضای آن را بگیرید.
🆔 @khamenei_ahkam
هدایت شده از نو+جوان
💧 دلها را باید شست
🥹 این اشکها دلمون رو شستشو میده
🍃 فرصت رو از دست ندین...
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🌟 بیان قرآن | مأموریت قرآن، تحول انسان به سوی سعادت است
🌙 به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، رسانهی KHAMENEI.IR، در مجموعه #بیان_قرآن، برجستهترین آیات اجتماعی و سیاسی در تفسیر حضرت آیتالله خامنهای را تبیین کرده است.
🔹 در این مطلب، حجتالاسلام والمسلمین سیدکاظم سیدباقری، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، موضوع مهم تحوّل از دیدگاه رهبر انقلاب اسلامی را بررسی کرده است.
🔹 از منظر حضرت آیتالله خامنهای، تحول مردم موجب دگرگونی دنیا میشود. اگر این تحول عمیق باشد، حرکتی پایدار و جاودانه شکل میگیرد. ایشان تحقق وعدههای الهی برای ملّت را در گرو اسلامی و قرآنی شدن اخلاق مردم میدانند.
🔹 شرط تحوّل این است که انسان نترسد. انسانی که از تحوّل و دگرگونی و برنامههای متفاوت میترسد، استعدادش هم به درستی شکوفا نمیشود.
🎤 #بهار_معنویت | #تحلیل_و_تبیین
🔍 ادامه را بخوانید:👇
khl.ink/f/59855
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: پروردگارا! برادران ما در هر نقطهی دنیا هستند پیروزشان بفرما.
✏️پروردگارا! دشمنان اسلام و دشمنان ملّتهای مسلمان را در هر نقطهای که هستند مخذول و منکوب بفرما
✏️پروردگارا! ما را با وظایفمان آشنا کن؛ ما را به وظایفمان عامل کن؛ روح مطهّر امام بزرگوار را با اولیائش محشور بفرما؛ ارواح طیّبهی شهدا را با روح مطهّر حضرت صدّیقهی طاهره (سلام الله علیها) محشور بفرما. ۱۳۹۴/۱/۲۰
🔹️رسانه KHAMENEI.IR در ایام بهار معنویت -ماه مبارک رمضان- گزیدهای از دعاهای رهبر انقلاب در انتهای دیدار اقشار مختلف مردم را در قالب مجموعه #لحظههای_استجابت منتشر میکند.
🌟 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #حدیث_زندگی | گناهت را فراموش نکن
✏️شرح حدیث اخلاقی توسط حضرت آیتالله خامنهای
🌟 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🌟 #تفسیر_امین | ترکیب تفسیر ترتیبی و موضوعی
🌙 به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، رسانهی KHAMENEI.IR در سلسله یادداشتهای کوتاهی، با عنوان «تفسیر امین» سی ویژگی ممتاز تفسیری حضرت آیتالله خامنهای را تبیین میکند.
📣 در نوزدهمین شماره از این مجموعه، روش حضرت آیتالله خامنهای در ارائه ترکیبی از تفسیر ترتیبی و تفسیر موضوعی قرآن تبیین شده است.
🔹️ یکی از ویژگیهای مهم در سبکهای تفسیری، «ترکیب تفسیر ترتیبی و موضوعی» است. در این سبک، مفسر آیات یک سوره را به ترتیب تفسیر میکند؛ اما به مناسبت موضوع مهمی که در آیه وجود دارد، بحث مستقلی را آغاز کرده و به تفسیر موضوعی آیه میپردازد. این سبک تفسیری در برخی تفاسیر مهم، مانند المیزان، به وضوح مشاهده میشود.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای نیز در سبک تفسیری خود، به همین صورت عمل میکنند. ایشان در موارد متعددی پس از تفسیر آیه، موضوع مستقلی را مطرح کرده و با گردآوری آیات مرتبط، ابعاد آن موضوع را تبیین میکنند. بهطور مثال، بعد از تفسیر آیات ۳۴ و ۳۵ سوره برائت، ابتدا این نکته مهم را با توجه به آیات متعدد قرآن استخراج میکنند که «ثروت عالم و مالى كه در اين دنيا است، چه اموال طبيعى و چه آن اموالى كه با تكيه به اين اموال طبيعى در اختيار بشر است، مانند پول و اعتبار، اينها نيز مال همهى مردم است و همه بايد بهوسيلهى آن به كمال برسند.» سپس بحث مفصلی درباره «مثلث قدرت در برابر رسالت دین» انجام میدهند و با گردآوری آیات متعدد، به تبیین جریان ملأ، مترفین، احبار و رهبان میپردازند. (تفسیر سوره برائت، ص ۱۶۶ تا ۱۷۷)
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای گاهی درباره برخی مباحث موضوعی تصریح نمودهاند که اینگونه مباحث، جزء مطالب تفسیری نیستند؛ اما باید مطرح شوند. برای نمونه، ذیل آیات ۴۱ و ۴۲ سوره برائت، بحثی درباره تاریخچه نفاق و منافقان در صدر اسلام و بیان ملاکها و ابعاد آن ارائه میدهند. همچنین، ذیل آیه ۷۳ سوره برائت، درباره مبارزه فکری و علمی بحث میکنند؛ هرچند یادآوری میکنند که این موضوع به تفسیر آیه ارتباطی ندارد، اما توجه به آن ضرورت دارد. علاوه بر این، ذیل آیه ۱۱۷ و همچنین ذیل آیه ۶۷ همین سوره، بحثی پیرامون توبه و امر به معروف و نهی از منکر با تحلیل آیه و بیان روایات متعدد مطرح میکنند.
🔹️ نکته دیگر اینکه برخی موضوعات مستقل، در قالب تفسیر موضوعی ارائه نمیشوند؛ اما به جهت اهمیت زیاد آن، بعد از تفسیر آیه مورد بحث قرار میگیرند. بهطور مثال، ذیل آیه ۲ سوره جمعه، بعد از تفسیر عبارت «هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولاً مِنْهُمْ»، بحث مستقلی ارائه میدهند که چرا خداوند پیامبر را در میان «امیین» و درسناخواندهها مبعوث کرده است. ایشان میفرمایند: «براى اينكه يک مكتب كاملاً با ابعاد خودش، با اصطلاحات خودش، بدون اندکآميختگى با فرهنگهاى ديگر و فلسفههاى ديگر جا بيفتد، بهترين وسيله و بهترين راه اين است كه در ميان يک جامعهاى اين فرهنگ بجوشد كه از پيش، هيچ گونه فلسفهاى نداشته باشد و آن، جامعهى اُمّيّينِ عربستان بود. وقتى اسلام اوّلبار در ميان عربستان ميجوشد، آدم مطمئن است كه اين فرهنگ همان [طور] كه خودش هست جلوه خواهد كرد.» (تفسیر سورهی جمعه، ص ۴۱ تا ۴۵)
🔹️ نکته مهم اینکه موضوعات مطرح در سبک تفسیری حضرت آیتالله خامنهای، گستره وسیعی را شامل میشود. این موضوعات شامل مباحث فلسفی، کلامی، اخلاقی، تربیتی، فقهی، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، جامعهشناختی و روانشناختی هستند که در قالب تفسیر موضوعی مورد بررسی قرار میگیرند. موضوعاتی مانند سنتهای الهی، مردمشناسی ایران، تعلیم و تربیت، انحطاط تمدنها، معاد جسمانی، جامعه بنیاسرائیل، جنگهای پیامبر، نفاقشناسی، ثروت، یهودشناسی، وعدههای الهی، فضائل اخلاقی، آرامش روانی و تقویت اراده، از جمله مباحثی هستند که در قالب تفسیر موضوعی و مشابه آن ارائه شدهاند.
🔹️ در نهایت، باید توجه داشت که وجود موضوعات متعدد فقهی، کلامی، تاریخی و مشابه در قالب تفسیر موضوعی، نباید به عنوان گرایش تفسیری و رویکرد حضرت آیتالله خامنهای در تفسیر قلمداد شود. گرایش تفسیری ایشان غالباً با رویکرد «اجتماعی و تربیتی» است که از آن به عنوان «تفسیر مبارزاتی» یاد میکنیم.
🎤 #تحلیل_و_تبیین | #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ایران همدل
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 توزیع آب آشامیدنی بین مردم روزهدار و جنگزده در منطقه تل الهوا واقع در شمال غزه
▫️ #رمضان
📆 پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳
🔹 پویش ایران همدل ادامه دارد و مردم از طریق زیر میتوانند به مردم مظلوم فلسطین و لبنان کمک کنند:
شماره کارت: 6037998200000007
شماره شبا: Ir320210000001000160000526
کد دستوری: #14*
پرداخت مستقیم در KHAMENEI.IR
🔸برای اهدای طلا و جواهرات ارسال عدد ٢ به 3000222
❤️ #دایما_حدکن | #همیشه_کنارتونیم
💻 irane-hamdel.khamenei.ir
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مجموعه نماهنگ «به رسم آیهها» | ۱۹. مانع دعوت انبیا
🌟 در ایام ماه مبارک رمضان، رسانهی KHAMENEI.IR در مجموعه نماهنگ #به_رسم_آیهها، مروری بر بیست و هشت جلسه کتاب «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن» دارد که به مرور منتشر خواهد شد.
🔍 این کتاب، سلسله جلسات تفسیری حضرت آیتالله خامنهای در ماه رمضان سال ۱۳۵۳ شمسی در مسجد امام حسن مجتبی علیهالسلام مشهد مقدس است.
🌟 #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 توصیه حضرت آیتالله خامنهای به قرائت قرآن و دعا برای پیروزی جبهه مقاومت
❤️ رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی، قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای پیروزی جبهه مقاومت توصیه کردند.
💻 Farsi.khamenei.ir