9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از حربههای شیطان
در آخرالزمان سست کردن خانوادههاست!
خانه و خانواده یکی از مقدسترین سنگرهایی است که خداوند دوست دارد! مؤمنین باید روابط خانوادگی را از همیشه مستحکمتر کنند،
رفت و آمد و صله رحم موجب ازدیاد رحمت خداوند میگردد.
پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هر مردی یک ساعت در خدمت خانواده باشد از عبادت هزار سال برای او بهتر است.
در حدیث دیگری فرمودند: مردی که نزد همسرش در خانه بنشینند و با هم گفتگو و درد دل کنند از اعتکاف در مسجد پیامبر(ص) پیش خدا محبوبتر میباشد.
#یادداشت |
#سهم_ترسوها در این روزهای ما‼️
🔻این روزها کسی به جهت اعتقادی از مذاکره با آمریکا دفاع نمی کند. چرا؟ همان تعبیر ساده و حکیمانه رهبرانقلاب؛ دلیل :تجربه.
فرمودند مذاکره، هوشمندانه و عاقلانه و شرافتمندانه نیست. رئیس جمهور کشور نیز به ترامپ می گوید ما با تو مذاکره نمی کنیم هرغلطی خواستی بکن. پس اینها که دم از مذاکره و دل دادن به ترامپ می کنند چه کسانی هستند؟ ترسوها.
🔻دو سوال؛ #اول این ها را چطور بشناسیم و #دوم اینکه چطور کمک شان کنیم؟
🔻چطور بشناسیم؟
دقت کردید برخی در رسانه های اجتماعی به شکل جنون آوری اخبار تهدیدآمیز دشمن را توزیع و ضریب می دهند؟ مثل اینکه آمریکا بمب افکن ها جدید وارد اقیانوس هند کرد یا ترامپ برای چهارمین بار تهدید کرد و غیره.
این افراد را با این نشانه ها هرجا دیدید بدانید وحشت سیاسی و کپ تحلیلی کرده اند و دلسوزانه باید کمک شان کرد.
🔻 چه نشانه هایی؟
🔸#اولا کلا "سوگیری منفی" دارند. یعنی درباره هر چیزی نظر دهند وجه منفی ماجرا را می بینند.
🔸#دوم اینکه در چاله "سوگیری تائید" هستند. یعنی می گردند برای ترس شان دلیل و شاهد خبری پیدا کنند.
🔸#سوم گرفتار "اثر لنگرند". یعنی اولین خبری که دست شان می رسد را باور می کنند و جلوتر نمی روند.
🔸#چهارم در دست انداز "تعمیم هیجانی" زمینگیر می شوند. مثل مار گزیده ای که از ریسمون سیاه و سفید می ترسد.
🔸در نهایت اینکه در تله "سوگیری در دسترس" هستند. ترس باعث میشود چیزهایی که راحت به ذهن شان می رسد را باور کنند و خیلی توان و قدرت استدلال نداشته باشند.
روشن است که این گروه با گروه های سنتی طرفدار مذاکره فرق دارند. آن گروه های سنتی یا نگاه شان اصلاح شده است یا داد و فغان مذاکره شان از سر کاسبی سیاسی بوده است که این روزها دیگر بازاری ندارد و لذا خبری از آنها نیست.
گروه جدید حقیقتا ترسیده اند و بخش احساسی مغزشان باعث شده قشر پیشانی ذهن که نقش منطق و استدلال را بازی می کند قفل شود.
🔻اما چه کمکی به این افراد باید کرد؟
نشان دادن واقعیت های ساده ؛ انتظار نداشته باشیم با تحلیل های عمیق سیاسی و دیپلماتیک یک شبه ارتباط بگیرند. استدلال های ساده مسیر را برای استدلال های عمیق تر باز می کند.
🔻تهدیدات آمریکا پوچ است و بی اثر به چند دلیل ساده
🔸#اولا ایران دیگر ایران چهل سال قبل و بلکه یک سال قبل هم نیست.
هم تحریم ها را پشت سر گذاشته و هم به جهت هسته ای و نظامی قوی تر شده است. به جهت هسته ای در مرز تولید سلاح هسته ای است و منتظر اشاره فقهی رهبرانقلاب.
در بعد نظامی نیز جرعه ای از توانش را در وعده صادق و انتقام سخت چشانده است. نقش ایران در منطقه نیز دهها برابر تقویت شده است.
امروز مقاومت چریکی و گروه های کوچک مقاومت، مزدوران نیابتی آمریکایی-صهیونیستی را بی آبرو کرده و نقش ایران را بیش از گذشته برجسته ساخته است.
🔸#دوم اینکه آمریکا نیز به جهات مختلف در جایگاه گذشته نیست. نه اقتصادش یاراست. نه توان هزینه های بالای جنگ را دارد. نه بعد از طوفان الاقصی متحدان منطقه ای دارد. نه بعد از خروج خفت بار از عراق و افغانستان و بعد هم ذلت جهانی صهیونیسم، افکار عمومی اش با جنگ همراهی می کند.
نه با این اختلافات جدید، دیگر خبری از همراهان اروپائی اش است و خلاصه نه به جهت شرایط سیاسی تمایلی به جنگ مستقیم دارد.
🔸از این مهمتر حضور مردم ایران است. مردم ایران در همین راه پیمائی روز قدس نشان دادند ملتی متکی به ایمان اند و مبنای محاسبات آنها با چرتکه های مادی آغشته با بلوف آمریکایی ها زمین به آسمان متفاوت است.
ملت ایران به چشم دیده اند که آمریکا با برجام چه کرد و همین روزها چه میزان تعهدش برای حفظ آتش بس در غزه اعتبار دارد. مگر میشود این تجربه های تاریخی را فراموش کرد؟
🔻خلاصه باید به جریان وحشت زده متمایل به مذاکره نشان داد که سخن از خودکشی برای فرار از مرگ، نه هوشمندانه است و نه شرافتمندانه و نه عاقلانه و نه کار به گرایش سیاسی و مذهبی افراد دارد. به خود آئیم که غیر از خود خبری نیست و قدرت اینجاست.
با امام خامنهای تا ظهور
#یادداشت | #سهم_ترسوها در این روزهای ما‼️ 🔻این روزها کسی به جهت اعتقادی از مذاکره با آمریکا دفاع ن
چگونه ترس از تهدیدات آمریکا را کنار بگذاریم؟ در گفتگویی دوستانه برای آرامش ذهن مخاطب ؛
ببین، رفیق! معلومه که فضای رسانهای و اخبار تهدیدآمیز یه جوری تنظیم شدن که آدم احساس کنه همهچی بهم ریخته و خطر از هر طرف داره میاد. اما بیا یه لحظه منطقی فکر کنیم.
#اول از همه، ما دیگه اون ایرانِ چهل سال پیش نیستیم. تحریمها رو رد کردیم، از لحاظ نظامی و هستهای قویتر شدیم. یعنی عملاً آمریکا هر کاری خواسته کرده، ولی نتونسته جلو پیشرفت ما رو بگیره. پس تهدیدای جدیدشم چیزی بیشتر از همون حرفای قبلی نیست.
#بعدشم، خود آمریکا هم دیگه اون قدرت سابق رو نداره. نه اقتصادش کشش هزینههای سنگین جنگ رو داره، نه بعد از شکستهای پیدرپیش توی منطقه، مردمش حوصلهی یه درگیری جدید رو دارن. حتی توی سیاست داخلی و خارجیش کلی مشکل داره.
#از_همه_مهمتر، مردم ایران از این تهدیدها ترسی ندارن. راهپیماییها، مقاومتها، و اینکه هر بار قویتر از قبل جواب دادهایم، خودش نشون میده که ما میدونیم آمریکا فقط بلده بلوف بزنه، ولی قدرت واقعی اینجاست، توی دستای خودمون.
#پس_حالا که اینا رو میدونی، فقط کافیه یکم منطقیتر نگاه کنی. تهدید آمریکا فقط یه بازی رسانهایه، اما واقعیت اینه که قدرت واقعی رو ما داریم. 😉
راهکارهایی برای مقابله
با ترس سیاسی؛ از تحلیل منطقی تا تغییر نگرش ...
1⃣ استفاده از مقایسههای تاریخی :
میشه مثالهایی از گذشته بیاریم که آمریکا تهدید کرده اما هیچ اتفاق خاصی نیفتاده.
مثلا تحریمها رو همیشه سختتر کردن ولی ایران نهتنها ضعیف نشد، بلکه قویتر شد. یا خروج آمریکا از عراق و افغانستان که نشون داد اون قدرتی که ادعا میکنن، در عمل وجود نداره.
2⃣ توضیح رفتار آمریکا و سیاست بلوف :
آمریکا همیشه قبل از هر کاری بلوفهای سنگین میزنه تا طرف مقابل رو تحت فشار بذاره. اما تا حالا این بلوفها جواب نداده. یه جورایی مثل کسیه که سر میز پوکر فقط ادای آدمایی رو درمیاره که دستشون خیلی خوبه، اما تهش دست خالیه.
3⃣ نمایش واقعیات قدرت ایران :
امروز ایران قدرتش به حدی رسیده که نهتنها تهدیدات آمریکا بیاثر شده، بلکه خودش در معادلات جهانی تأثیرگذار شده. از پیشرفتهای نظامی، هستهای، و نفوذ منطقهای میتونیم براش مثالهای ساده بزنیم.
4⃣ شکستن تفکر وحشتزده ؛
افراد ترسیده معمولاً فقط اخبار تهدیدآمیز رو میبینن و نمیخوان چیز دیگهای بشنون.
باید به این افراد کمک کنیم تا نگاهش باز بشه و حقایق رو ببینه. یه روش خوب اینه که ازش بخوایم خودش تحقیق کنه و اطلاعات رو از منابع مختلف بررسی کنه، نه فقط از رسانههایی که وحشت رو دامن میزنن.
5⃣ استفاده از زبان ساده و احساسی :
تحلیلهای پیچیده سیاسی شاید برای برخی افراد سنگین باشه. پس بهتره با حرفهای ساده براش توضیح بدیم که ترسیدن فقط باعث ضعف میشه، اما اعتماد به نفس و واقعبینی کمک میکنه که بدون نگرانی تصمیم بگیره.
مهم اینه که با آرامش و منطق باهاش صحبت کنیم تا بتونه دیدگاهش رو تغییر بده. 😊
نکاتی درباره ماهیت
تکلیف انقلابی در زمانه #ترامپ و #نتانیاهو
یادداشت بی حد مهم مهدی محمدی درباره کنشگری این روزهای جریان انقلابی، برنامه ترامپ برای ایران و تطبیق تاریخی
سال ها پیش، یک سال پس از فتنه ۸۸ در تحقیقی دریافتم مهم ترین عامل تحریم های فلج کننده علیه ایران از تابستان ۸۹، امید به آغاز مجدد ناآرامی و آشوب درون ایران بوده نه برنامه هسته ای.
نتیجه کوتاه این بود: ‘نان تحریم ها در تنور بی ثباتی داخلی پخته شد.’ حاصل در کتابچه ای منتشر شده.
پس از ترور سردار سلیمانی، سوال من این بود: دشمن که سال هاست امکان این ترور را دارد، چرا دی ۹۸ را انتخاب کرد؟ دلیل، آشوب های آبان ۹۸ بود. دشمن تصور کرد وحدت داخلی ایران چنان مخدوش است که توان هیچ پاسخ موثری به این ترور را نخواهد داشت. باز هم بی ثباتی داخلی دشمن را جری کرد.
حین خروج امریکا از برجام سندی دیدم از گریگوری اف ترورتون مسئول میز ایران در شورای امنیت ملی امریکا در سال ۲۰۱۵. از قول جان کری گفته بود ‘ما با ایران توافق می کنیم، بعد توافق را به هم می زنیم و تقصیرش را به گردن خود جمهوری اسلامی خواهیم انداخت!’ و دقیقا همین کار را کردند.
حین تحقیق برای نوشتن کتاب سراب سایه ها در انتهای ۱۴۰۱، انبوهی از اطلاعات را دیدم که نشان می داد انگیزه امریکا و اسراییل در ایجاد آن آشوب ها این بود که گمان می کردند گشت ارشاد سبک زندگی را به لبه درگیری نظام و مردم بدل کرده و می توان از دل آن آشوب و حتی براندازی بیرون کشید.
نمونه ها فراوان است. این نه یک بحث سیاسی بلکه یک قاعده در تاریخ تحولات امنیت ملی ایران است که بی ثباتی، التهاب و آشوب داخلی تقریبا همیشه منجر یک ضربه بزرگ از بیرون به شکل امنیتی، نظامی یا تحریمی شده است.
هر ضربه بزرگ امنیتی یا بحران امنیت ملی را انتخاب کنید، کم و بیش می توان نشان داد ریشه در طمع دشمن به بی ثباتی، اختلاف، رویارویی و استعداد درگیری در داخل کشور دارد.
این چیزی است که ناتو در سند جنگ شناختی خود ‘تبدیل کردن مردم به اسلحه علیه حاکمیت’ نامیده است.
علت ساده است. بیش از ۴ دهه رویارویی با ایران به غربی ها ثابت کرده هیچ فشار یا ضربه خارجی به تنهایی بر ایران کارگر نیست و تا زمانی که نتوان بحران را به درون ایران منتقل کرد، و جامعه را تحریک نمود، محاسبات امنیت ملی ایران تغییر نمی کند.
این مسئله اکنون بسیار حادتر است. صرف نظر از همه پیچیدگی هایی که در راهبرد دولت ترامپ علیه ایران وجود دارد، پیداست که سیاست ترامپ علیه ایران تا حد زیادی اسرائیلیزه شده و محاسبات اشتباه اما خطرناکی درباره ایران در واشینگتن ایجاد شده است.
گرچه واقعیت مسئله با آنچه در رسانه ها می گذرد فاصله قابل توجهی دارد اما این مقدار قطعی است که وارد دورانی بسیار حساس شده ایم و اصلاح محاسبات اشتباه دشمن ممکن است پرهزینه، زمان بر و حاوی رویدادهای غیرمنتظره باشد.
آنچه ترامپ می کند این است که #اولا تهدید نظامی را با هدف سوق دادن ایران به مذاکره معتبر جلوه بدهد، #ثانیا خود را آماده توافق نشان داده و ایران را مقصر معرفی کند و #ثالثا با ارسال پی در پی سیگنال های منفی و تزریق هیجان، زمینه التهاب خصوصا از طریق گران تر شدن ارز را فراهم کند.
در واقع ما به موازات نبرد راهبردی و امنیتی، با یک نبرد شناختی مواجهیم که ذهن جامعه ایران را هدف گرفته.
همانطور که سخنان ترامپ حین امضای فرمان امنیت ملی نشان می دهد امریکا به شکاف های داخل ایران دل بسته و چه بسا بمباران ذهن جامعه را موثرتر از بمباران تاسیسات هسته ای می داند.
اکنون دیگر نباید تردیدی باقی مانده باشد که به سمت رویارویی مهمی می رویم. حالا بحث های پیشین را دوباره مطرح می کنم. روزی که تقابل میان ایران و امریکا و اسراییل جدی تر شود، وحدت و انسجام ملی درون ایران مهم ترین فاکتوری که رویارویی را تعیین تکلیف می کند.
فقط یک لحظه فکر کنید در زمانی که امریکا در حال لفاظی نظامی علیه ایران است آشوبی مثلا به بهانه #حجاب هم در کشور رخ داده باشد.
کمکی بزرگ تر از این به صهیونیست هایی که مترصد فرصتی برای ضربه زدن به ایران هستند می توان کرد؟ آیا بانیان چنین التهابی می توانند خود را انقلابی بنامند؟
یا فرض کنید اکنون به جای پزشکیان حسن روحانی رییس جمهور بود و به جای اینکه کنار رهبری بایستد و بر عدم مذاکره با امریکا تاکید کند، جامعه را بر سر مذاکره دوقطبی می کرد؟ آن وقت توان مقابله ملی در مقابل ترامپ بیشتر می شد یا کمتر؟
این رویارویی عمیق و پیچیده است و ریشه در محاسباتی در ذهن دشمن دارد که عمر برخی از آنها یک دهه است. کاملا بدیهی است که در چنین وضعیتی باید جامعه را آرام و بدون التهاب نگه داشت و به تدبیر رهبری و نهادهای نظام برای مدیریت بحران اعتماد کرد.
ادامه 👇
با امام خامنهای تا ظهور
نکاتی درباره ماهیت تکلیف انقلابی در زمانه #ترامپ و #نتانیاهو یادداشت بی حد مهم مهدی محمدی درباره ک
تحولات ماه های آینده ساده نخواهد بود.
درحالیکه دشمن می خواهد نظام را مقصر جلوه بدهد و از درون جامعه ایران یارگیری کند، آیا جریان انقلابی ماموریتی مهم تر از این دارد
که از رویارویی های داخلی بپرهیزد
و با تلاش برای همراه کردن همه طیف های جامعه مستقیما دشمن را هدف بگیرد؟
من عمیقا باور دارم امریکا در موقعیتی نیست که تهدیدهای خود را علیه ایران عملی کند جز در یک صورت و آن هم اینکه درون ایران را آشفته و گرفتار بحران و اختلاف ببیند
و حس کند با آغاز درگیری نظام مجبور خواهد بود در دوجبهه داخلی و خارجی همزمان بجنگد. آن وقت اراده شلیک ایجاد می شود.
اگر در ۸۸ ، آشوب مقدمه تحریم شد، اگر در ۹۸ ، آشوب به ترور سردار سلیمانی انجامید، اگر در ۹۲ ، کج سلیقگی در گشت ارشاد به دشمن امکان اجرای پروژه آشوب را داد،
در ۱۴۰۴ تشدید رویارویی داخلی می تواند حتی مقدمه حمله نظامی باشد.همه باید بدانیم چه می کنیم و مسئولیت آنچه می کنیم را بپذیریم.
حملات روزهای گذشته به کسی چون من گرچه مهم نیست (چون من کسی نیستم) اما یک دلیل بیشتر ندارد. من مدت هاست خیرخواهانه برخی را نصیحت کرده و به آنها هشدار داده ام
در این مقطع دوقطبی سازی و بحران آفرینی آب ریختن در آسیاب نتانیاهو و ترامپ است اما گوشی برای شنیدن نبوده.
هر چه هم زمان گذشته بیشتر روشن شده که این تلاش ها با دیدگاه رهبر انقلاب و نهادهای امین و تصمیم گیرنده نظام در تعارض است
اما باز برخی محافل اصرار دارند به مسیر خود ادامه بدهند چون حس می کنند بدون شکل دادن به دوقطبی ها و تکه پاره کردن جامعه اساسا شانسی در عالم سیاست ندارند.
به همین دلایل، سال هاست به دقت و درستی، رهبر انقلاب پرهیز از دوقطبی سازی، اشتباه گرفتن دشمن و تبدیل مسائل فرعی به مسائل اصلی را محورهای اصلی تذکر خود به جریان انقلاب قرار داده اند.
مسئله این است: عموم مردم انقلابی هستند و باید پشت سر نظام بمانند.
اما کسانی که تلاش می کنند هر روز به یک بهانه بخش های مختلف جامعه را روبروی همدیگر یا روبروی نظام قرار بدهند، تقویت کننده محاسبات اشتباه دشمن و شریک هر فاجعه ای هستند که ممکن است رخ بدهد. اینکه اسم خود را اصلاح طلب گذاشته باشند یا انقلابی هم ذره ای اهمیت ندارد.
پرهیز از دوقطبی سازی البته به معنای کوتاه آمدن از هیچ اصولی نیست بلکه به معنای مهربان تر بودن با جامعه، تدبیر در پیگیری اهداف انقلابی، حفظ اعتماد به نهادهای نظام در شرایط حساس و پرهیز از دشمن سازی در داخل است.
شاخص تدبیر چیست؟ شاخص فقط رهبری است نه این یا آن فرد و گروه خاص.
تحلیل روانشناسی
#ترس از تهدیدات #ترامپ؛ چگونه از #سوگیریها عبور کنیم
1⃣ #سوگیری_منفی: وقتی ذهن فقط نیمه تاریک را میبیند
افرادی که دچار سوگیری منفی هستند، در هر موقعیتی ابتدا به بدترین حالت ممکن فکر میکنند.
#مثلاً اگر تحریمی جدید وضع شود، به جای دیدن راههای مقابله، فقط بر مشکلات و شکستهای احتمالی تمرکز میکنند.
#مثال_دوم :فردی که میگوید: "ایران هیچوقت نمیتواند اقتصادش را سامان دهد"، در واقع به پیشرفتهای صنعت و فناوری کشور توجه نمیکند. در حالی که همین کشور در نانو فناوری و صنعت موشکی جزو برترینهای دنیاست.
2⃣ #سوگیری_تأیید: جستجوی شواهد برای تقویت ترس
این افراد فقط اخباری را دنبال میکنند که دیدگاه ترسآلودشان را تأیید کند. #مثلاً اگر رسانهای خبر تهدید نظامی منتشر کند، آنها سریع باور میکنند، اما اگر خبر پیشرفت دفاعی کشور منتشر شود، آن را نادیده میگیرند.
#مثال_دوم : کسی که دائماً اخباری مانند "آمریکا ناو جنگی جدید به منطقه فرستاده" را به اشتراک میگذارد، اما در برابر خبر "ایران سامانه دفاعی جدید رونمایی کرد" سکوت میکند، درگیر این سوگیری شده است.
3⃣ #اثر_لنگر: وابستگی بیش از حد به اولین خبر دریافتی
افرادی که به اولین اطلاعاتی که دریافت میکنند، بیش از حد اعتماد دارند و حاضر نیستند اطلاعات بیشتری کسب کنند، گرفتار این اثر هستند.
#مثال_دوم: کسی که از یک خبر غیررسمی درباره احتمال حمله نظامی آمریکا میترسد، ولی بعداً تحلیلهای کارشناسان را نمیخواند که توضیح میدهند این تهدیدات صرفاً جنگ روانی است.
4⃣ #تعمیم_هیجانی: واکنش افراطی به اتفاقات مشابه
افرادی که یک تجربه تلخ داشتهاند، آن را به همه شرایط تعمیم میدهند. این باعث میشود همیشه در حالت نگرانی باشند.
#مثال_دوم: کسی که یک بار یک خبر نگرانکننده خوانده و حالا فکر میکند هر تهدیدی حتماً عملی میشود، در واقع مثل مار گزیدهای است که از ریسمان میترسد.
5⃣ #سوگیری_در_دسترس: پذیرش اطلاعات سطحی و سریع
افرادی که فقط اطلاعاتی را قبول دارند که به راحتی در ذهنشان جا میگیرد و حاضر نیستند کمی عمیقتر فکر کنند.
#مثال_دوم: کسی که فقط تیترهای ترسناک اخبار را میخواند و بدون تحلیل آن را باور میکند، درگیر این سوگیری است.
🔹 چگونه از این الگوهای ذهنی عبور کنیم؟
✔️منابع مختلف اطلاعاتی را بررسی کنیم، نه فقط یک نوع رسانه.
✔️روی تحلیل منطقی تمرکز کنیم و احساسات را کنترل کنیم.
✔️به پیشرفتها و نقاط قوت توجه کنیم، نه فقط مشکلات.
✔️سعی کنیم تفکر خود را چالشبرانگیز کنیم و از دیگران نظر بخواهیم.
🔻این روشها کمک میکنند که ترسهای غیرمنطقی جای خود را به واقعبینی بدهند و فرد با اعتماد به نفس بیشتری با مسائل روبهرو شود. 😊
✍#بازرگان
🔹کانال
با #امام_خامنه_ای تا #ظهور
http://eitaa.com/joinchat/2967404544C78b06dcbee
#تحلیل و #راهکار
برای #روشنگری و مقابله با #تهدیدات داخلی و خارجی
متأسفانه در جامعه ما روشنگری (و بنا فرمایش حضرت آقا جهاد تبیین) ، به اندازه کافی انجام نمیشود. این #کمبود نهتنها از سوی روحانیت و بسیج، بلکه از طرف افرادی که آگاهی دارند نیز دیده میشود.
آگاهسازی یکی از مهمترین نیازهای جامعه است، اما حتی رسانههایی مانند صدا و سیما نیز در این زمینه عملکرد ضعیفی دارند.
🔻آگاهی و مشارکت عمومی ؛
عامه مردم ما بسیار خوب و پای کار هستند، اما مشکل اصلی کمبود آگاهی است.
همانطور که در زمان انتخابات شور و هیجان زیادی وجود دارد، این شور پس از انتخابات فروکش میکند و توجه کافی به مسائل بعدی نمیشود.
برای رفع این مشکل، بهتر است به جای استفاده از نوشتارهای طولانی، از کلیپهای کوتاه و جذاب هم برای روشنگری استفاده کنیم. چرا که عامه مردم حوصله خواندن مطالب طولانی را ندارند و محتوای بصری تأثیر بیشتری دارد.
🔻حفظ آرامش و پرهیز از دوقطبیسازی :
حفظ آرامش و دوری از دوقطبیسازی در جامعه بسیار مهم است.
دشمنان داخلی و خارجی هدفشان ایجاد دوقطبی و تفرقه است، اما متأسفانه برخی از اصلاح طلبان و سوپرانقلابی ها ، به این دوقطبیها دامن میزنند.
این رفتارها نهتنها به نفع جامعه نیست، بلکه زمینهساز فتنههای جدید میشود.
🔻تهدیدات خارجی و نقش دشمنان داخلی :
آمریکا و اسرائیل به دنبال کوچکترین جرقهای در داخل کشور هستند تا از آن برای حمله نظامی یا ایجاد بحران استفاده کنند.
همانطور که رهبر معظم انقلاب نقلی به این مضمون داشتند ، که مشکل اصلی ما دشمنان داخلی که همگام با دشمنان خارجی عمل می کنند ، هستند که زمینهساز فتنههای جدید میشوند، نه تهدیدات خارجی.
🔻راهکارها برای مقابله با این چالشها ؛
1⃣ تولید محتوای آگاهکننده و جذاب: استفاده از کلیپهای کوتاه و محتوای بصری برای انتقال پیامهای مهم به مردم.
2⃣تقویت نقش رسانهها: صدا و سیما و سایر رسانهها باید بهطور جدی در زمینه آگاهسازی عمومی فعالیت کنند.
3⃣ترویج وحدت و همدلی: پرهیز از دوقطبیسازی و تأکید بر نقاط مشترک برای تقویت انسجام ملی.
4⃣ آموزش عمومی: برگزاری کارگاهها و برنامههای آموزشی برای افزایش سطح آگاهی مردم درباره مسائل داخلی و خارجی.
این اقدامات میتواند به کاهش تأثیر تهدیدات داخلی و خارجی کمک کند و جامعه را به سمت آگاهی و وحدت بیشتر هدایت کند. 😊
✍#محمود_زارعی
🔹کانال
با #امام_خامنه_ای تا #ظهور
http://eitaa.com/joinchat/2967404544C78b06dcbee
#روشنگری_مؤثر؛
از گفتوگوی پراکنده تا #پیام_ماندگار
در دنیای ارتباطات، ارائه مطالب بهصورت پراکنده و لحظهای، که به اصطلاح "چتکردن" نامیده میشود، شباهت زیادی به بارانی دارد که در یک منطقه میبارد و تنها همان نقطه را سیراب میکند.
اما اگر روشنگری به شکل ساختارمند و ماندگار ارائه شود، تأثیر آن فراتر از یک گفتگوی لحظهای خواهد بود و قابلیت انتشار گستردهتری پیدا خواهد کرد.
🔹 چرا باید گفتوگوهای روشنگرانه را دستهبندی و منسجم کنیم؟
پس از پایان هر گفتوگوی گروهی یا فردی، بهتر است مطالب مطرحشده را ویرایش کنیم، جملات مرتبط را کنار یکدیگر قرار دهیم و یک پیام کامل و ساختارمند تهیه کنیم.
این کار باعث میشود که محتوا نهتنها برای همان جمع مفید باشد، بلکه قابلیت بازنشر در سایر گروهها و شبکههای ارتباطی را داشته باشد.
🔹 اهمیت تدوین پیامهای ماندگار:
اگر یک بحث تنها در قالب پاسخ به یک سؤال مطرح شود و به همان گروه محدود بماند، اثرگذاری آن نیز محدود خواهد شد.
اما وقتی که جمعبندی منسجم و کامل شود، قابلیت انتشار در گروههای دیگر پیدا خواهد کرد و میتواند بهعنوان یک محتوای آموزشی و روشنگرانه مورد استفاده قرار گیرد.
🔹 چگونه گفتوگوهای پراکنده را به محتوای پایدار تبدیل کنیم؟
1️⃣ ویرایش و تنظیم مجدد محتوا: پس از پایان بحث، جملات پراکنده را جمعآوری کرده و در قالب یک پیام یکپارچه بازنشر دهید.
2️⃣ ساختارسازی محتوا: مطالب مشابه و مرتبط را کنار هم قرار دهید تا خواننده بتواند بهتر آنها را درک کند.
3️⃣ انتشار گسترده و هدفمند: پیامهای روشنگرانه را در گروههای دیگر منتشر کنید تا دامنه تأثیرگذاری افزایش یابد.
4️⃣ ایجاد یک بانک اطلاعاتی از محتواهای مفید: مجموعهای از بهترین پاسخها و تحلیلهای روشنگرانه را گردآوری کرده و بهعنوان یک منبع معتبر از آنها استفاده کنید.
این رویکرد کمک میکند تا روشنگری فقط یک بحث لحظهای نباشد، بلکه تبدیل به یک جریان ماندگار و تأثیرگذار شود.
✍#بازرگان
🔹کانال
با #امام_خامنه_ای تا #ظهور
http://eitaa.com/joinchat/2967404544C78b06dcbee
تحلیل اهداف احتمالی
#علی_جنتی: بررسی انگیزهها و پیامدها
🔸چون علی جنتی برای من حجت نیست پس احتمال میدم که در واقع به یکی از این دلایل این صحبتها رو کرده:
1⃣ میخواد عملیاتی نشدن وعده صادق ۳ رو بندازه گردن پزشکیان تا فشارهای عمومی رو به سمتش زیاد کنه تا مجبور به استعفا بشه
2⃣ میخواد حرف آقا رو که فرمودند تعلل نمیکنیم زیر سوال ببره تا حجیت کلام ولی از بین بره
3⃣ میخواد گروههای مقاومت رو از حمایت جمهوری اسلامی ایران ناامید کنه و بهشون سیگنال بده که با وجود پزشکیان انتظار کمک از ما نداشته باشید
4⃣ میخواد به غرب و صهیونیستها سیگنال بده که ما برنامهای برای جواب دادن نداریم و میتونید راحت نیروهای مقاومت رو بکوبید یا حتی عملیات نظامی بر علیه کشور انجام بدید(احتمال بعیدی هست و این مقدار به جنتی بدبین نیستم)
5⃣ میخواد طرفداران قالیباف و جلیلی رو به جون هم بندازه که اگه فلانی کنار میکشید حالا فلانی رئیسجمهور بود و عملیات وعده صادق۳ اجرایی میشد تا هر کدوم، طرف مقابل رو باعث و بانی این تاخیر و تعلل بدونه و انشقاق بین نیروهای انقلابی روز به روز بیشتر بشه
6⃣ ترکیبی از اهداف پنجگانهی فوق یا همشون مد نظرش بوده
♦️ البته اگر به علی جنتی حسنظن داشتم میگفتم میخواد به ضد انقلاب ثابت کنه که رئیسجمهور در کشور ما همه کاره هست
و با تک رای در یک شورای ۱۳ نفره، هم میتونه جلوی یک عملیات حیثیتی رو بگیره
یا جلوی هستهی سخت نظام و اکثریت مجلس بایسته و قانون حجاب رو اجرا نکنه و این ذهنیت رو که رئیس جمهور در جمهوری اسلامی هیچکاره هست رو پاک کنه
✍یوسف ناصری
🔹کانال
با #امام_خامنه_ای تا #ظهور
http://eitaa.com/joinchat/2967404544C78b06dcbee
هدایت شده از با امام خامنهای تا ظهور
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد از مسئولان نظام:
... مرز میان نقد سازنده و تخریب ...
در جریان سخنرانیهای اخیر، برخی اظهارات جنجالی مطرح شده که به نظر میرسد به جای نقد سازنده، به تخریب شخصیتها و بیاعتبارسازی مسئولان نظام منجر شده است.
از جمله، اتهاماتی که آقای شجاعی به شهید رئیسی در دوران مسئولیت ایشان وارد کرده و ایشان را به شرک متهم نمودهاند. بعدها مشخص شد که این تخریبها ناشی از حمایت از یک جریان خاص بوده است.
در موضوع «وعده صادق»، مقام معظم رهبری تأکید کردند که مسئولان اقدامات لازم در زمینه حمله و دفاع را به خوبی انجام دادهاند. با این حال، آقای شجاعی مسئولان را به «ماستمالی» متهم کردند، که این نوع بیان نه تنها به بیاعتبارسازی مسئولان منجر میشود، بلکه با فرمایشات مقام معظم رهبری نیز در تضاد است.
همچنین در این سخنرانی نیز ، آقای شجاعی با بیان عباراتی نظیر «خاک بر سر این مسئولان که قدر این ملت را نمیدانند»، به مسئولان نظام توهین کردند. این نوع سخن گفتن، علاوه بر ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان، اعتبار نظام را که مقام معظم رهبری نیز یکی از مسئولان آن هستند، زیر سؤال میبرد.
اگر فردی واقعاً تابع امر ولایت باشد، باید توجه داشته باشد که بیاعتبارسازی و توهین به مسئولان نظام، خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری است و به جای نقد تخریبی، باید به نقد سازنده و ارائه راهکارهای عملی برای بهبود امور بپردازد.
#بازرگان