✅۲۵ بهمن ماه، سالروز صدور حکم تاریخی #اعدام_سلمان_رشدی ملعون و چند جمله از امام خمینی بزرگ، که نمی دانم عظمت و اهمیت کلماتش را چگونه توصیف کنم!
ترس من این است که تحلیل گران امروز، ده سال دیگر بر کرسی قضاوت بنشینند و بگویند که: باید دید فتوای اسلامی و حکم اعدام سلمان رشدی، مطابق اصول و قوانین #دیپلماسی بوده است یا خیر؟ و نتیجه گیری کنند که چون بیان حکم خدا آثار و تبعاتی داشته است و بازار مشترک و کشورهای غربی علیه ما موضع گرفته اند، پس باید خامی نکنیم و از کنار اهانت کنندگان به مقام مقدس پیامبر و اسلام و مکتب بگذریم!
خلاصه کلام این که ما باید بدون توجه به #غرب_حیله_گر و شرق متجاوز و فارغ از دیپلماسی حاکم بر جهان، درصدد #تحقق_فقه_عملی_اسلام برآییم و الا مادامی که فقه در کتاب ها و سینه علما مستور بماند، #ضرری متوجه جهانخواران نیست. و روحانیت تا در #همه_مسایل و مشکلات حضور فعال نداشته باشد، نمی تواند درک کند که اجتهاد مصطلح برای #اداره_جامعه کافی نیست. حوزه ها و روحانیت باید #نبض_تفکر و #نیاز_آینده جامعه را همیشه در دست خود داشته باشند و همواره چند قدم جلوتر از حوادث، مهیای عکس العمل مناسب باشند.(صحیفه نور ج۲۱ص۸۸)
@besalamen_amenin
#کلوا_من_الطیبات
#پخت_نان_در_خانه
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#فقط_از_امیرالمؤمنین_بپرس
ما فعلا موقتی شروع کردیم تا کم کم، چند و چون کار دستمون بیاد
ان شاءلله 😊🌺😊
یک 📚یادداشت📚 هم تو این زمینه نوشته بودم، تقدیم شما 👇
مرگ بر اسرائیل، مرگ بر نان بی سبوس!
کشاورزی، امنیتی ترین وزارتخانه قرآن
https://eitaa.com/besalamen_amenin/914
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
@besalamen_amenin
📸یک عکس و یک دنیا حرف
و یک دنیا درد.....
وقتی #بنیاد_مستضعفان از #بنیاد_مستکبران یعنی سازمان ملل، برای رفع فقر تقاضای راه حل میکند.....
این کتاب پشتیبان هدف اول #سند۲٠۳٠توسعه_پایدار درباره ی رفع فقر است، که به پشتیبانی بنیاد علوی از زیرمجموعه های بنیاد مستضعفان، ترجمه و چاپ شده.....
این بندگان خدا مقصر نیستند که فرمود:
چون ندیدند حقیقت، ره افسانه زدند
گره کار در جای دیگری است...
@besalamen_amenin
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدالله #یادداشت
«داستان من و پیرمرد کنار جاده»
به نشریه ۹ دی هم رسید☺️
مطالعه این یادداشت 👇
https://eitaa.com/besalamen_amenin/1038
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله
#حضرت_آقا: دست به قلمها تولید محتوا و اندیشه کنند که اینکار، امروز از دفاع سخت افزاری مهم تر است!
یکی از کارایی که ما تو هیئت نوجوانان شروع کردیم، همین تاکید بر #کتابت و #نویسندگی است. یکی از ویژگی های هیئت تراز تمدن اسلامی، اینه که اعضای دست به قلم زیادی داره......
بچه ها هر جلسه با دفتر قلم میان... از نکات مهم یادداشت برداری میکنن. ازین هفته بهشون گفتم باید یک #یادداشت از مباحثی که ارائه کردم بنویسید و بیارین اینجا بخونید
جدا معتقدم که #مدارس_اصلی ما هیئات اهل بیت علیهم السلام هستند، بشرطها و شروطها #والكتابة مِن شروطها
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۹٠
۵ اسفند ماه ۱۴٠۳/سال چهارم
و خدا کسی است که چراگاه را خلق کرد!!
معرفة النفس و نظام مشاغل!!!!
اواخر دبیرستانُ اوایل دانشگاه بود که درباره خداوند متعال بسیار پیگیر بودم و البته درگیر. بهترین کتابها را در #اثبات_وجود_خدا می خواندم ولی بی تاثیر. بهتر بگویم: مغزم می پذیرفت ولی قلبم نه! دائما می گفتم: این استدلال ها درستند اما...
گذشتُ گذشت تا تصمیم گرفتم به #قرآن رجوع کنم. یعنی جدای از تمامی استدلالهای #فلسفیْ_کلامی آن کتابها، خواستم ببینم حضرت باری تعالی چگونه خود را به بشریت معرفی می کند؟ اینکه چرا قرآن در آخرین مرحله به ذهنم رسید، خودْ نشاندهنده #غربت_ساختاری این گنجنامه علمی، در تفکرات یک دانش آموز و دانشجوی امروزی است.
اما نتیجه خیلی جالب بود. ازین جهت که برخلاف رویه معمول آن کتابها، تاکید بیشتر قرآن بر #طبیعت بود. به دیگر بیان، خدا را بیشتر با مخلوقات عینی که همه با آن سرُ کار دارند #توصیف می کرد، تا اینکه بخواهد با حسابها و استدلالهای ذهنی ناملموس #اثباتش کند. فی المثل از حدود ۵۶ بار عبارت «هو الذي» (او کسی است که) قرآن، ۳۵ مورد آن درباره طبیعت است و معرفی خدا با همین پدیده های به ظاهر ساده، اما پر رمزُ راز طبیعی. از رعدُ برق گرفته تا باد، باران، ماه و خورشید.
اینکه خداوند متعال بیش از همه خود را در طبیعت ظاهر کرده، مرا به این نتیجه رسانده که اگر #سبک_زندگی با طبیعت آمیخته باشد، #بسترها و زمینه های بیشتری برای هدایت انسان وجود خواهد داشت و بالعکس. در واقع سبک زندگی مدرن که روز به روز از طبیعتُ طبیعی بودن فاصله می گیرد، بسترساز دوری از #رشدُ هدایت است.
توضیح بیشتر اینکه انبیاء علیهم السلام نیامده اند مگر برای ایجاد #معرفة_الله در بشر. این هدف نیز محقق نمی شود مگر از طریق #تکمیل_عقل انسان( آیه۵۶سوره ذاریات/ باب اول کتاب شریف #کافی). حال اگر در طبیعت و خلقت خداوند، بیشترین آیات الهی گنجانده شده، پس به میزانی که عقل انسانی در ارتباط با این آینه الهی باشد، معرفتش بیشتر خواهد شد و به هدف خلقت نزدیکتر.
ممکن است پرسیده شود: بر فرض تکمیل عقل و معرفة الله، ارمغان زندگی #طبیعت_محور قرآنُ انبیاء علیهم السلام چه خواهد بود؟ این همان حلقه مفقوده #مباحث_عرفانی ماست. یعنی چه نسبتی میان معرفة الله و نظم کنونی زندگی وجود دارد؟ یا امتداد اجتماعی آن مباحث چیست و چگونه خواهد بود؟ این است که گاهی ساعتها بلکه سالها به این مسائل پرداخته می شود، اما به تعبیر مقام معظم رهبری «در حیطه #ذهنیات باقی می ماندُ طرحی برای اداره جامعه، بر اساس آن مبانی ارائه نمی کند»(مقدمه کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی)
اما با توجه به مطالب مذکور، شاید بهترین جواب سؤال بالا این باشد که: پرورش و تکمیل عقل آدمی و رسیدن به معرفة الله، هفتادُ پنج فایده مشخص برای همین دنیای انسانها دارد. موضوعات بسیار گرانقدری مانند #حیا و عفت، سلامتی، حافظه، نشاط، #ثروت و غنا، نظافت و تمیزی، راحتی و آسایش، محبت و دهها مسئله بنیادین دیگر، همگی از برکات و فواید تکمیل عقل است(حدیث جنود عقلُ جهل،کتاب شریف کافی ج۱ باب اول).
پرسش مهم تر اینکه عقل چگونه تکمیل یا تضعیف می شود؟ پاسخ واضح است: از طریق #سبک_زندگی. در واقع به میزان عرصه های مختلف زندگی، باید برای #طبیعت الهی سهم قائل شد. مثلا نظام مدیریت شهری طبیعت محور چگونه خواهد بود؟ نظام سلامت طبیعت محور، معماری، آموزش پرورش، همینطور #نظام_مشاغل. در این منظر واضح می شود که قطعات پازل اسلام، چه زیبا یکدیگر را تکمیل کرده و به هم معنا می دهند. جالب اینکه برترین مشاغل در اسلام عزیز، به محوریت طبیعت الهی وضع شده. جالب تر اینکه این شغلها زیرساخت حکم تمدنی و بسیار گرانقدر زکات هم هستند، یعنی سه گانه #کشاورزی، دامداری و باغداری. در واقع با تغییر نظام مشاغل جامعه، به راحتی می توان #زکات را تقویت یا مثل الان تعطیل کرد!!(فتأمّل جیّدا)
این موضوع به حدی مهم است که خداوند متعال برای معرفی خود، دست روی شغل تمدنی دامداری می گذاردُ فرماید: او کسی است که #چَراگاه را پدید آورد، مَتاعاً لَكُمْ وَ لِأَنْعامِكُمْ (۴ اعلی/۳۳نازعات). حقیقتا انسان صنعتی مدرنی که به عمرش چراگاهی ندیده، چه میزان توان فهمُ درک این قبیل آیات را خواهد داشت؟
یا از آنجا که انسان به صورت عقلی ثروت را دوست دارد، خالق هستی وقتی می خواهد او را به ارضای این حس مهم رهنمون شود، باز به محوریت نظام مشاغل طبیعت محور سخن می کند. جالب اینکه تنها جایی که قرآن از وجود #منافع_کثیره حرف می زند، همین مسئله دام است(۵نحل/۲۱مؤمنون/۷۳ یس). اینها و دهها مسئله مهم دیگر.
بیراه نیست که شیاطین، جنود جهل و طراحان سند۲٠۳٠، برای نابودی و گمراهی هر چه بیشتر انسان، به دنبال پایان دادن به دامداری و کشاورزی طبیعی هستند!
مطالعه بیشتر: نظام مشاغل اسلام
@besalamen_amenin
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان بسیار قابل تامل مرحوم شیخ احمد کافی درباره ی #روغن_نباتی
تازه روغنهای اون موقع
حتما ببینید👆👆
اینم یادداشتی که در این زمینه نوشته بودم:
عذاب سنگین روغن خوراکی در قرآن!!
https://eitaa.com/besalamen_amenin/200
@besalamen_amenin
#یادداشت_۱۹۱
۷ اسفند ماه ۱۴٠۳/ سال چهارم
با سخنرانی رئیس کل بانک مرکزی و رئیس کل حوزه های علمیه!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟؟
دیروز در مدرسه معصومیه قم، همایشی با عنوان رونمایی از مجموعه آثار «فقه #بورس و اوراق بهادار» برگزار شد. سخنران این جلسه آیه الله اعرافی، رئیس کل حوزه های علمیه بودند. همین طور آیه الله شب زنده دار از فقهای شورای نگهبان، آیه الله عندلیبی مؤلف کتابهای مذکور و عضو مؤسسه #فقه_معاصر و البته گل سرسبد این روزها، جناب دکتر فرزین، رئیس کل #بانک مرکزی!
راستش را بخواهید گیجم!
رئیس کل بانک مرکزی در کنار فقهای عالی حوزه علمیه!؟ رئیسی که این روزها باید به عنوان #سفیه_اقتصادی(آیه۵سوره نساء) حداقل برکنار شود، چه وجه مشترکی با فقه و فقاهت دارد؟ گیجم به این دلیل که حضرت امام در #منشور_روحانیت می فرماید: روحانیت متعهد، به خون سرمایهداران زالوصفت تشنه است و هرگز با آنان سر آشتی نداشته و نخواهد داشت!
آنچه بنده می فهمم این است: کینه عمیق روحانیت متعهد نسبت به سرمایه داری، بیش از آنکه شخصی باشد، منطقی و ساختاری است.
توضیح بیشتر اینکه نظام منحط سرمایه داری بر #تجمیع_ثروتها در دست عده ای قلیل، و محرومیت کثیری از انسانها بنا شده. تعبیر زیبای حضرت امام را در این زمینه ببینید: اسلام، #تعدیل می خواهد، نه جلوی سرمایه را می گیرد، نه می گذارد سرمایه آن طور شود که یکی صدها میلیارد دلار داشته باشدُ برای سگش هم اتومبیل داشته باشد، شوفر داشته باشد، اما این یکی، شب که برود پیش بچه هایش نان نداشته باشد.(صحیفه امام ج۸ص۴۷٠).
نظام سرمایه داری دستگاهی است که به صورت ساختاری #قارون تولید می کند و قاعده طلایی آیه هفتم #سوره_حشر را نابود. یک جنایت ضد بشری است که در قالب نظام اقتصادی ظهور کرده و ریشه #عدالت را از بیخُ بن ویران می کند.
اما منشأ کینه روحانیت متعهد با این ساختار جنایی اقتصادی ازینجاست که، عدالت در اسلام، حیات و روح احکام و اساس برپایی همه چیز است(آیه۹٠سوره نحل/نهج البلاغه خطبه۹۴ و حکمت۴۷٠). از دیگر سوی، حضرت أم الائمة سلام الله علیها در دُرُّ گوهرهای یگانه #خطبه_فدکیه می فرمایند: فَرَضَ اَللَّهُ اَلْعَدْلَ تَسْكِيناً لِلْقُلُوبِ. اصلُ اساس وجود آدمی قلب اوست، که سلامت و آرامش روحی جسمی آن به وجود عدالت وابسته است.
حال پرسشی که به عنوان طلبه ای لایَسْتَحِقُّ الذِکْرْ، از اساتید بسیار گرانقدر و عزیز خودم دارم این است: مگر #بانک و #بورس از اصلی ترین ارکان نظام کثیف و خون آشام سرمایه داری نیستند؟ این چه قرائتی از فقه و تفقه است که هیچ مدل دشمنی با بانکُ بورس از آن بیرون نمی آید؟ بلکه رئیس کثیف ترین نهاد نظام سرمایه داری و مروج #جنگ_با_خدا را در کنار طلبه ها می نشاند؟ مگر حضرت امام نفرموده اند: چهارچوب #اسلام_ناب_محمدی در ترسیم قهر، خشم، کینۀ مقدس و انقلابی علیه سرمایه داری غرب است؟(صحیفه امام ج۲۱ص۳۳۹). آیا اینها و دهها مسئله مانند این در فرمایشات امام، صرفا مباحثی شخصی و اخلاقی اند یا حاکی از عمیق ترین نزاعها بر سر #الگوهای_اداره_جامعه؟
آیا با این دست فرمان فقهی، به وظیفه ای که حضرت امام برای حوزه ها تعیین کرده اند خواهیم رسید؟«این به عهدۀ علمای اسلام و محققین و کارشناسان اسلامی است که برای #جایگزین_کردن_سیستم ناصحیح اقتصاد حاکم بر جهان اسلام، طرحها و برنامه های سازنده و در برگیرندۀ منافع محرومین و پابرهنه ها را ارائه دهند»(صحیفه امام ج۲٠ص۳۳۹). آیا این پژوهشها در راستای جایگزین کردن بانک، بورس، بیمه و پول اعتباری است، یا اینکه اصل آنرا پذیرفته و برای پینه وصله زدن احکام اسلام به آن در تلاش است؟ آیا منطق حاکم بر این دست پژوهش های اقتصادی، خالقان جنایتهایی مانند #بانک_آینده و #ایرانمال را به وحشت خواهد انداخت؟؟
آنچه به ذهن بنده ناچیز می رسد، این است که تمام مشکلات ما ناشی از #بخشی_نگری در دین است و این نیز، به منطق استنباطِ بخشی نگرِ ما در علم #اصول_فقه باز می گردد. یعنی در فقه چیزهایی را می پذیریم که ظاهرا شرعی است، اما سلامت را نابود می کند، عدالت را، امنیت را، حیا را و... . چرا که اساسا منطق استنباط ما نمی تواند همه چیز را با هم ببیند. جالب اینکه حضرت امام در این زمینه می فرماید: «پیاده کردن مقاصد اسلام در جهان و خصوصاً برنامه های اقتصادی آن و مقابله با #اقتصادِ_بیمار سرمایه داری غرب، بدون حاکمیّت #همه_جانبه اسلام میسر نیست...»(صحیفه امام ج۲٠ص۳۳۹).
عرض بنده این است: حاکمیت و پیاده سازی همه جانبه و عینی احکام اسلام، ابتدائا وابسته به جامع نگری ذهنی است. اما #منطق_فهم_دین در علم اصول، از اینکه همه ابعاد اسلام را با هم ببیند عاجز است و این ریشه همه مشکلات است.
داستان تلخ اما درستی است: گویند رندی نماز نمی خواند. پرسیدند چرا؟ گفت قرآن می فرماید: لاتقربوا الصلاة!(آیه۴۳نساء). راست هم می گفت...
@besalamen_amenin
#آفتاب_آمد_دلیل_آفتاب😊
یکی از طلبه های بزرگواری که سیاهه حقیر به دستشان رسیده، این مطلب را برایم فرستاده اند.
اصل کلامشان اینجاست که «بانک و بورس فی نفسه نه خوب هستند و نه بد». و این دقیقا، اصلِ اصل دعواست و اگر می گوییم ریشه مشکلات ما #بخشی_نگری و نبود نگاه جامع است یعنی همین.
خداوند متعال در آیه ۴۹ سوره کهف می فرماید: نامه ای که روز قیامت به انسان می دهند، هیچ #صغیره و #کبیره ای در زندگی انسان نبوده مگر اینکه ثبت و احصا کرده. از دیگر سوی در آیه ۷و۸ سوره زلزال می فرماید: این صغیره ها و کبیره ها یا #خیرند یا #شر.
با این توضیح، آخر چه معنی دارد که بگوییم بانک و بورس به عنوان اَبَر مسائل کبیر عصر حاضر، که نتیجه فکر و فعل انسانند، فی نفسه نه خوبند نه بد؟ نه خیرند نه شر! چطور چنین چیزی ممکن است؟
بعد نوشته اند با قانونُ چه و چه درستش میکنیم. مثل این است که بگوییم: #آپارتمان بسازید چرا که این مدل معماری، فی نفسه نه خوب است نه بد. چالشهایی هم که در روابط انسانی ایجاد می کند، با قانون و نظارت حل می کنیم.
اینکه در یادداشت عرض کرده ام چیزهایی را در فقه می پذیریم که ظاهرا شرعی و درست است، اما #زیرساخت_تخریب دهها مسئله دیگر می شود یعنی همین!
این دقیقا منطق کسانی است که ایده #ژاپن_اسلامی را می دادند و می دهند. حکومت اسلامی از منظر این تفکر، همان مدل توسعه غربی است + نماز جماعت و حج!
@besalamen_amenin
یکی از دوستان دبیرستانیم بعد از هفده سال، دیروز بهم پیام داده و این عکس رو برام فرستاده.خودمم باورم نمیشه هفده سال پیش بوده.
ای روزگار...... الحق که #تَمُرُّ_مَرَّ_السَحابْ.....
دانشگاه مازندران که قبول شدم، موهامو خیلی بلندتر کردم...
اما اون روز خاص و اون کتاب خاص #شهید_برونسی همه چیز زندگیم رو عوض کرد
شرح کاملش رو اینجا نوشتم👇
از عشق کوروش، شریعتی و شجریان
تا شیخ صدوق و کلینی
از ساحل دریای مازندران تا ساحل بحارالانوار
https://eitaa.com/besalamen_amenin/162